Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (szüzek. ), Nálatok ez hogy megy egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha kavartok, vagy összejönnétek egy fiúval, nektek mennyire alap az elejétől fogva a kiverés, szopás, anál? Légyszi őszinte véleményt írjatok és sokan. én már nem tudom mi az ami jó és mi az ami ribizlis, mindenki olyan hülyeségeket tud mondani... (Fiúk) légyszi ne trollkodjátok szét a kérdést. Ne kérdezzetek, csak írjatok, ami elsőre, őszintén eszetekbe jut a helyzetről.2018. máj. 26. 14:35
21/23 anonim válasza:
Mit kihasznl? En mentem bele. Nem kell felteni amugy tole, engem dugnak meg es hasznalnak ki, nem teged. ;)
22/23 anonim válasza:
Pedig igaza van, tényleg egy hülye pitsa vagy. És még büszke is rá. És ezt nőként mondom, megnyugodhatsz.
23/23 anonim válasza:
Azért akar mindenki segget dugni mert a bolygó neve anál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!