Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézegetem a mellkisebbítős fotókat, nők mivisz rá titeket erre? Borzalmas képek
A faszér kötsz bele mindenbe.
Keress lógós mellű nőt,ha az jön be.
Akinek meg nem kényelmes és zavarja csináltassa meg. Ennyi
Jó akkor hízz meg te is és cipet a hájas tested, aztán meglátjuk higy tetszik. :D
A mellbibójukhoz meg hozzá sincs nyúlva, nem tudom mit látsz bele. De ha ennyire zavar akkor oké,csak ne itt kötekedj.
Nekem ugyan nincs nagy mellem, de sosem cserélnék azzal a nővel akinek a saját hatalmas mellei miatt vannak komplexusai, nem tud melltartó nélkül lenni mert a térdéig ér és kényelmetlen, nem mer levetkőzni egy új kapcsolatban mert szégyelli, és végül rengeteget kell spórolnia, hogy úgy nézzen ki, hogy el tudja fogadni önmagát. És akkor az egészségkárosító hatásáról még nem is írtam, hogy az ilyen nőknek valóban mennyire terheli ez a gerincét, és mennyi átlagban egy ilyen melltartó. Ezt onnan tudom, hogy van a családban hasonló problémával küzdő nő, és egy jobb melltartó ami megtartja a nagy melleit legalább 10.000 ft...
Lehet, hogy tévedek, de mintha azokon a fiúkon, akiknek tetszenek a nagy mellek, akkor is, ha természetes módon lógnak, szóval rajtuk akarnátok leverni a női lét kétségtelenül létező kellemetlenségét, amit a nagy mellek okoznak. Indulatokat érzek és bosszúságot, ellenségességet.
Pedig a nagymellű nők nem csak a hátrányát tapasztalják az adottságuknak. Elhiszem, hogy a balansz a negatív oldal felé billen, mert a súlyt állandóan cipelni kell, de egyúttal a nőiességnek a legerősebb attribútuma a nagy mell.
Ne az érzéketlenségünknek tudjátok be, hogy ha egy kivánatos, nagymellű nőt látunk, elsőre nem az jut eszünkbe, hogy milyen mélyen vághat bele a vállatokba a melltartó pántja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!