Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nézegetem a mellkisebbítős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézegetem a mellkisebbítős fotókat, nők mivisz rá titeket erre? Borzalmas képek

Figyelt kérdés

[link]

előtte:

[link]

utána:

[link]

2018. máj. 26. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az viszi rá a nőket, hogy a nagy nehéz mellek miatt fáj a hátuk. Emlékszem Anyukám is folyton panaszkodott a hátfájására. Majd miután egy ilyen műtéten átesett, sokkal jobban festett, energetikusabb lett, és jókedvűbb. Igen, van egy-egy nem szép heg a mellei alatt, de ezenkívül minden csak jobb lett. Például végre talált reális áron melltartót. Nem kellett 5 boltot végigjárnia.
2018. máj. 26. 18:28
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha szerinted azok a lógós lapos mellek szépek, akkor járj nagymamakorú nőkkel.
2018. máj. 26. 18:29
 13/20 A kérdező kommentje:
A suly pedig nem indok! Van aki tulsulyos +20kg es siman cipeli. 1.5 Kg mell nem oszt nem szoroz.
2018. máj. 26. 18:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván te pasiként jobban tudod.
2018. máj. 26. 18:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A faszér kötsz bele mindenbe.

Keress lógós mellű nőt,ha az jön be.

Akinek meg nem kényelmes és zavarja csináltassa meg. Ennyi

2018. máj. 26. 19:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Jó akkor hízz meg te is és cipet a hájas tested, aztán meglátjuk higy tetszik. :D

A mellbibójukhoz meg hozzá sincs nyúlva, nem tudom mit látsz bele. De ha ennyire zavar akkor oké,csak ne itt kötekedj.

Nekem ugyan nincs nagy mellem, de sosem cserélnék azzal a nővel akinek a saját hatalmas mellei miatt vannak komplexusai, nem tud melltartó nélkül lenni mert a térdéig ér és kényelmetlen, nem mer levetkőzni egy új kapcsolatban mert szégyelli, és végül rengeteget kell spórolnia, hogy úgy nézzen ki, hogy el tudja fogadni önmagát. És akkor az egészségkárosító hatásáról még nem is írtam, hogy az ilyen nőknek valóban mennyire terheli ez a gerincét, és mennyi átlagban egy ilyen melltartó. Ezt onnan tudom, hogy van a családban hasonló problémával küzdő nő, és egy jobb melltartó ami megtartja a nagy melleit legalább 10.000 ft...

2018. máj. 26. 20:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Hálát adok az égieknek hogy nekem kis mellem van! Így legalább az olyan gyökereket is elkerülöm mint te :)
2018. máj. 26. 20:33
 18/20 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, hogy tévedek, de mintha azokon a fiúkon, akiknek tetszenek a nagy mellek, akkor is, ha természetes módon lógnak, szóval rajtuk akarnátok leverni a női lét kétségtelenül létező kellemetlenségét, amit a nagy mellek okoznak. Indulatokat érzek és bosszúságot, ellenségességet.

Pedig a nagymellű nők nem csak a hátrányát tapasztalják az adottságuknak. Elhiszem, hogy a balansz a negatív oldal felé billen, mert a súlyt állandóan cipelni kell, de egyúttal a nőiességnek a legerősebb attribútuma a nagy mell.

Ne az érzéketlenségünknek tudjátok be, hogy ha egy kivánatos, nagymellű nőt látunk, elsőre nem az jut eszünkbe, hogy milyen mélyen vághat bele a vállatokba a melltartó pántja...

2018. máj. 27. 01:34
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Ezek szerint akinek kis melle van az nem nőies?
2018. máj. 27. 05:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen azért azzal én is tudnék vitatkozni, hogy a nagy mell a nőiesség forrása. Nyilván tud nőies lenni, egy dekoratív nőn. De ugyan úgy taszító is lehet. És ugyan úgy tud nőies lenni egy kis mellű nő ha a kisugárzása ezt lehetővé teszi. Nem a mellméret az ami egy nőt nőiessé tesz, hanem az összkép. Lehet valakinek nagy melle ha mellette igénytelen magára.
2018. máj. 27. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!