Régóta nézegetem ezeket az iphone 5s 6s 6s plus telefonokat lehetőleg 32 vagy több gb-os ban. Megéri?
Van rá 80 ezer ft-om.
Nekem azt mondták, hogy az iphone 6s 6s plus 80 ért reménytelen.
Milyen iphone telót lehet kapni ezért az árért????
Nem vagánykodásból szeretnék venni egyet, hanem mert nagyon megtetszett és szeretnék egy ilyet használni.
Ha valakinek van tapasztalata ezekkel a telókkal az legyen szives írja le
Aku élettartalom.
Hány gb-ban éri meg?
Egyszerű ill bonyolult a használata?
Media markt-ba óbudán vannak még Iphone 5s-ek, 16 GB-os, kb ennyiért vagy 90.000-ért, vadi új.
Szal ennyi pénzért egy utolsó darab 5S-t vehetsz.
A 6s amúgy olyan 160.000 környéke most, a 32-es.
Az iphone 7 meg 200.000, a 32-es.
Vagy nézegethetsz kamu mobilos oldalt, de lehet csak egy doboz jön benne chips-el vagy papírdarabokkal, onnan nem rendelnék.
Rendben!
Szóval az iphone 5s a nyerő 80 ért.
Akkumlátora bír 1 napot közepes használaton?
Na figyelj veszek egy új fejlesztésű mobilt, s8 vagy s9 vagy akár iphone 8, bármi, most nekiállsz telefonálni, videózni, internet, GPS navigáció akkor 7 óra múlva annyi is az aksinak.
Szal erre hogy mennyit bír az aksi szerintem nem lehet válaszolni, totál attól függ mire használod.
Én amúgy a telefonjaim minden este töltöm, hazamegyek és rárakom töltőre.
Sajnos ezek a telefonok normál használat mellett csak 1-2 napot bírnak, vagy mint írtam annyit sem.
Értem!
Köszi a válaszokat!
Nem lejártni akarom a 6s-t,de Én tapasztalatból mondom,hogy a 6s aksija egy hulladék!A melóhelyemen azt látni 2 kollégámtól szinte újkoratól töltik egyfolytában a 6s-t míg egy másik kollégám Huawei P10 és az én S8 plusszom soha.
Egyébként a Iphone 6s már el kell fogadni "lejárt lemez" ugyan úgy bugos,lassu ezt minden nap látni,hallani.A főnökömnek is 6s van,de Samsung S9-re váltani akar pont a lassulások,fagyások véget.
Akkorhàt nem éri meg..
Köszi az öszinte valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!