Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Utasítottátok már vissza emiatt a nőt?
Mondjuk egyéjszakás kalandnál, vagy bármikor.... Megismered, felmentek hozzá és amikor szexre kerül a sor, akkor mondjuk nem tetszik a puncija.
Volt már, hogy emiatt visszakoztatok?
Volt, hogy lelombozott kicsit csúnya salátás punci, de azért emiatt a dugásról nem mondok le, ha már egyszer megdolgoztam érte.
Olyan volt, hogy abszolút igénytelen, teljesen szőrös punci(kb mint egy bozót) miatt visszamondtam. Annyira undorító volt, de nem akartam megbántani, ezért azt mondtam inkább nincs kedvem. Nem is értem manapság hogy gondolja ezt valaki.
Az meg hülyeség, hogy nincs csúnya punci. Van csúnya punci, ahogy csúnya farok, csúnya arc is van. Valamilyen szinten szubjektív, kinek mi a csúnya, de azért a többségnek ugyanaz tetszik.
Írd be a gugliba, hogy ugly pussy, nézz meg párat és utána mond őszintén, hogy mindegyik szép.
# 9, előtted írtam. ha engem kérdeztél... szóval arra értem, kevés az a nő / anya aki kikapja a csikkzsebből az intimplasztikára az összeget.
Jó az enyém amilyen, olyan.
Aki nincs megelégedve a testével ott se, sztem önbizalma valahol szét van esve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!