Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 éves vagyok.1,9 éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok.1,9 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és 1,5 hónapja fekszünk le. A probléma az, hogy nem ment el eddig egyszer sem hüvelyi úton. Már dühíti őt is, és nagyon szégyenllem magam emiatt.15 cm hosszú,12,5 vastag a farkam. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2018. máj. 25. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tudom elképzelni,hogy nem meri elmondani,hogy még sohasem volt hüvelyi orgazmusa(ami hülyeség,mert csupán a nők 30%ának van).Lehet,hogy te voltál neki az első,csak ezt is letagadja.Ha meg még maszturbálni sem szokott,akkor még a saját testét sem ismeri,úgy meg még nehezebb dolgod van,mert neked kell kitalálnod,rájönnöd,hogy hogy lenne jó neki.

A másik dolog,hogy egy már nem szűz lány 4 hónap után feküdjön le az új barátjával,ez megint elég szokatlan.

Összefoglalva:A lánynak te vetted el a szüzességét,ha voltak is exei,pettingen kívül nem történt velük semmi.Nem tudom,hogy ennek melyik részét kellene szégyellnie,valószínűleg még egy kicsit éretlen a barátnőd.

2018. máj. 26. 08:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazat adok az előző hozzászólóknak. Én a helyedben rákérdezni, hogy nem volt-e szűz véletlenül?

Te sem vettél észre semmi "különöset", amikor először együtt voltatok?

Egyébként ezen nincs mit szégyellni, a nők nagy része nem képes rá, szóval fölösleges dühöngeni, mert az csak a kapcsolatotokat mérgezi.

2018. máj. 26. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit zavar? Én nő vagyok, 15 éve élek nemi életet, volt már hüvelyi orgazmusom, nem is egyszer, de hogy őszinte legyek általában nincs. De nem is érdekel. Együttlét közben izgatom a csiklómat és nemhogy egyszer, van, hogy 5-ször is elélvezek együttlét során. Hogy őszinte legyek, engem ez érdekel, nem az, hogy hogyan jutok el csúcsra.:)

A hüvelyi orgazmushoz megfelelő póz, idő, hangulat, stb. kell. Összetett dolog. De nem akkora szám a csiklós orgazmushoz képest, hogy falnak szaladjon valaki ennek hiánya miatt.

2018. máj. 26. 12:21
 14/14 aszlan ***** válasza:
71%
Nem benned van a baj.es o benne se.általában minden no igy van.nálam úgy vagyunk a feleségemel hogy előre ujal jol fel kel izgasam szinte el elvezesig sokszor mar el is elvez.utana hatolok bele es akkor is elég egy pár cm es mar elvez is.szóval nem a méterrel van baj.elo melegítés.
2018. júl. 22. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!