Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok.1,9 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és 1,5 hónapja fekszünk le. A probléma az, hogy nem ment el eddig egyszer sem hüvelyi úton. Már dühíti őt is, és nagyon szégyenllem magam emiatt.15 cm hosszú,12,5 vastag a farkam. Mi lehet a gond?
Én azt tudom elképzelni,hogy nem meri elmondani,hogy még sohasem volt hüvelyi orgazmusa(ami hülyeség,mert csupán a nők 30%ának van).Lehet,hogy te voltál neki az első,csak ezt is letagadja.Ha meg még maszturbálni sem szokott,akkor még a saját testét sem ismeri,úgy meg még nehezebb dolgod van,mert neked kell kitalálnod,rájönnöd,hogy hogy lenne jó neki.
A másik dolog,hogy egy már nem szűz lány 4 hónap után feküdjön le az új barátjával,ez megint elég szokatlan.
Összefoglalva:A lánynak te vetted el a szüzességét,ha voltak is exei,pettingen kívül nem történt velük semmi.Nem tudom,hogy ennek melyik részét kellene szégyellnie,valószínűleg még egy kicsit éretlen a barátnőd.
Igazat adok az előző hozzászólóknak. Én a helyedben rákérdezni, hogy nem volt-e szűz véletlenül?
Te sem vettél észre semmi "különöset", amikor először együtt voltatok?
Egyébként ezen nincs mit szégyellni, a nők nagy része nem képes rá, szóval fölösleges dühöngeni, mert az csak a kapcsolatotokat mérgezi.
Mit zavar? Én nő vagyok, 15 éve élek nemi életet, volt már hüvelyi orgazmusom, nem is egyszer, de hogy őszinte legyek általában nincs. De nem is érdekel. Együttlét közben izgatom a csiklómat és nemhogy egyszer, van, hogy 5-ször is elélvezek együttlét során. Hogy őszinte legyek, engem ez érdekel, nem az, hogy hogyan jutok el csúcsra.:)
A hüvelyi orgazmushoz megfelelő póz, idő, hangulat, stb. kell. Összetett dolog. De nem akkora szám a csiklós orgazmushoz képest, hogy falnak szaladjon valaki ennek hiánya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!