Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan okozzak neki orgazmust a péniszemmel?
Gyakorlással. Figyeld meg, mi az, amitől elélvez.
Ja, és inkább vele beszéld meg.
Ha valahol 12-16cm között vagy valahol,nem reménytelen a dolog.Egy nő a méhszáj előtti sarokban rövidebb ezt misszionáriusban könnyű elérni és alatta a hüvelyét hosszabbnak érzed és férsz,ezt meg hátulról könnyebb végigérni.Állítólag nem minden nő érzi vagy élvezi a hüvelye végét,lehet hogy neki elég a G pontját ha eléred és amikor jól tövig rakod a csiklóját ingerli a szerszámod töve.
Nagyon jó még a "Kilenc döfés"(lökés) technika.
Próbáld meg a "Kuksi tornát":
Átmelegíted jó meleg vízzel! Ezt a kámaszútra is javasolja ez az igazi a kék csodapirula helyett a fejő gyakorlat és a szex előtt is jó.
Elfelejtik de kend be valamilyen testápolóval akkor nem sérülsz.
Fejő gyakorlat(10-20 perc)naponta de lehet kevesebb is és ritkábban,csak próbáld meg és meglátod milyen jó lesz.Kis srác koromban csináltam már,egy újságban volt róla talán 8-10 mondat,egy biztos alapot felépítesz és elkísér végleg.
én olyankor úgy szoktam, hogy páromat minden módszerrel, amit csak szeret, húzom, minden trükkömet bevetem és pont mielőtt elsülne, amikor már nem bírja tovább, akkor úgy megkefélem, ahogy csak a testem bírja.
Ilyenkor a legrosszabb ha tökölsz és romantikázol, mikor a csaj a csúcstól fél másodpercre van, akkor meg kell rakni rendesen és hidd el, megy majd az orgazmus, még akkor is ha csak 10 centis a dákód.
(néha az is segít, ha keményebb pózban vagytok, pl kutyában, vagy ő egy asztalon és te előtte állsz, olyanban, ahol tényleg tudsz adni neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!