Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prosztatamasszírozás recskázás közben belefér még a hetero világba?
Megütötte a fülem a dolog és kíváncsi lettem.
Mit gondoltok?
18/F
Az hogy bármi más kerüljön az ánuszomba, a saját ujjamon kívül, teljesen visszataszít.
Egyetértek a korábban szólóval, attól hogy egy bizonyos testnyílásonat izgatom, még nem érzek szexuális izgalmat az ellenkező nem iránt.
Az, hogy biszex módon maszturbálok, és hetero módon szeretkezem szerintem bevállalható.
"A prosztata vagy dülmirigy a férfi belső nemi szervekhez tartozó nemi mirigy"
Veled ellentétben kérdező szerintem azért sokkal kellemesebb ha a partner izgatja egy kellemes lingam,intim masszázs keretében.
Mindenesetre a prosztata izgatás és a nemi irányultság kérdése önmagában teljesen különálló fogalom.
Aki mást mondd az minimum látens homoxekszuális :)
Szép napot!
# 6 / 8/ 10
Aki nőket dug análisan, azt szerinted heteroszexuális vagy minimum biszex?
Csak egy felmerülő gondolat volt :D
Tekintsük lezártnak a dolgot.
# 14
És akkor az milyen logika alapján lesz biszex, amiről a kérdés szól?
Milyen logika? Ha szereted hogy férfiként seggbe vagy rakva, akkor még is milyen logika alapján? Az mitől hetero?
Az előtte szólóra nem is reagálok, akkora egy hülye...
"Aki nőket dug análisan, azt szerinted heteroszexuális vagy minimum biszex?"
>A NŐKET dug - tökmindegy hol - az egy női testtel foglalkozik. Aki viszont elvárja, hogy a nők dugják, szerintem rejtett biszexuális hajlamokkal rendelkezik. A magam részéről elképzelni sem tudom, hogy miért akarna egy heteró férfi műpéniszt a seggébe. És miért akarna még más olyan dolgokat is, amelyről nyilvánvaló, hogy nem heteróknak találták ki.
Érdekes a példád, de kicsit erőltetett, ugyanis azt akarod sugallni, hogy a bi és homoszexuális hajlamokat több dologba is bele lehet magyarázni. Ennyi erővel ki lehet védeni azt a pasit is, aki kipróbálja egy másik pasival "kíváncsiságból". Nem szabad ennyire elmosni a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!