Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Quadrant kérdése:
Lányok tényleg el tudtok élvezni biciklizés közben?
Figyelt kérdés
Egy barátom azt állitja hogy a lányok biciklizés közben el tudnak élvezni(a bicajtól).
Tényleg igy van?
Az ülés tekerés közben izgatja a puncitokat?
2018. máj. 24. 12:33
1/10 anonim válasza:
nekem még ez soha nem sikerült, pedig elég sokat kerékpározok
3/10 anonim válasza:
Én nagyon régen bicikliztem utoljára. Sosem élvezem el tőle, de arra emlékszem, hogy jó érzés volt az ülés a lábam közt ha pont úgy helyezkedtem 😁 viszont vezetés vagy autóban ülés közben sokszor
4/10 anonim válasza:
Apu lábán lovagolni és a korláton lecsúszni is azért szeretnek a leányok...
6/10 anonim válasza:
Én csak filmben láttam ilyet, az a címe hogy "promenád a gyönyörbe", ha jól emlékszem. Egyébként erről már én is kérdeztem a páromat, meg a korábbiakat is, elélvezésről egyik sem tudod beszámolni😀
7/10 anonim válasza:
Én heti 200-300 kilométert bringázom már évek óta, de még sosem fordult elő ilyen.
Olyan már volt, hogy érzékenyebb napjaimon kicsit felizgultam a nyeregtől, de elélvezni lehetetlen.
Haverod biztos megnézte a “Csajok a csúcson” című remekbeszabott alkotást...
8/10 anonim válasza:
Ha olyan a hangulat, akkor tényleg tud izgatni a nyereg, de élvezni nem hiszem, hogy tudnék.
9/10 anonim válasza:
Eselytelen :D sokkal intentivebb izgatas kell az orgazmushoz. aza haverod aki iet allit v palira akar teged venni v hulye szegenyke :D
10/10 anonim válasza:
Ha közben egy férfi a csomagtartóra ül, és meg a farkába, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!