Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy farok szűk punciba végig bemegy? Szűk és mély punci gyakori?
Figyelt kérdés
Hosszú és vastag farok tövig bemehet szűk lányba vagy ez ritka és inkább aki szűk annak nem is megy be tövig?2018. máj. 24. 06:13
1/9 anonim válasza:
De bemegy. Nekem volt nagyon szűk barátnőm és nehezen de bement, és gyorsan kitágult hozzám.
2/9 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy nem megy be. Úgyhogy csak óvatosan, semmi vadulás, mert durva fájdalmat tudsz úgy okozni, ha a méhszájon megpróbálod beerőltetni a végét.
3/9 anonim válasza:
Minden izgalom kérdése. Én szűk nőnek számítok, a párom nem is túl nagy méret, de néha hosszú ingerlés után eljutok arra a pontra, hogy felhúzhatna csizmának.
4/9 anonim válasza:
Ez attól függ hogy a punci mennyire tágul. Ez egyénenként változó, de hidd el szűk puncis képes befogadni egy hosszú nagy farkat, ha jól fel izgatják.
5/9 anonim válasza:
már nem egy nagyon szük punciba tetten farkomat, volt amikor meg kelett kötözni a csajt, volt amikor négykézláb volt és úgy sikerült, de mindig bement tövig
6/9 anonim válasza:
Izgatás kérdése, a hüvely elég tágulékony.
7/9 anonim válasza:
Alapból egy mini tampon alig megy a helyére, de mikor akciózunk 21 cm bemegy, néha én sem értem hogyan 😀 de mire odáig jutunk, általában már az őrületig szokott izgatni ;)
8/9 anonim válasza:
egyénfüggő. én nagyon szűk vagyok, kb minden alkalommal úgy érzem mintha akkor veszíteném el. de kellő izgatás után befér simán, a legnagyobb 20cm volt és elég vastag. eleinte feszít nagyon, aztán ki tudok tágulni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!