Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már hogy megcsaltátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy megcsaltátok a párotokat es megbocsajtott? Vagy hogy ő titeket és ti bocsajtottatok meg?

Figyelt kérdés
Mi volt a következménye? Ismertétek akivel megcsalt?
2018. máj. 24. 01:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen volt, ő csalt meg engem. Látásból ismertem a csajt..

Elmondta én meg azt mondtam erre hogy lapát!

Én olyanban soha nem tudok megbízni újra aki egyszer elarult, atvert..

24N

2018. máj. 24. 09:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen a kollegájával csaltam.
2018. máj. 24. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:

ha egyszer (de csak is egyszer) előfurdalna még meg bocsátanám nagy nehezen mivel nagyon szeretem a párom, de akkor egész biztos hogy azt a bizalmat amit éreztem felé, elveszteném és újra tennie kellesz azért h megbízzak benne. Ki kell érdemelnie és teperni kellesz az biztos, hogy újra megbízzak benne 100osan! No meg többet ne tegyen ilyent mert 1esélyt adok csak ha utána megint megcsalna úgy rúgnám ki a francba hogy azt megbánná egy életre (meg az is akivel megcsalt persze, mert hát kettőn áll a vásár). Mindenesetre én soha nem csalnám meg őt, mert akit szeretünk azt nem szúrjuk hátba.

Lehet naiv vagyok és hülye de ez van.

xy kor/Lány

2018. máj. 24. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!