Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3.2 cm-es vastagságú pénisszel elfogadnátok egy férfit?
Több kutatást is olvastam arra vonatkozóan hogy mi is az átlag pénisz méret. Európában a hossza 12-13 cm között van és a vastagsága pedig 3-4 cm között van, de közelebb a 3hoz. Úgyhogy ne görcsölj a méreteden. Ha nem tahó és figyelsz a partneredre akkor fergeteges lehetsz az ágyban.
Mivel nem nagy a szerszámod hossza így a méhszájat nem éred el, ergó nem okozol fájdalmat. Úgyhogy a vad szex közben is el tudod magad engedni és nem kell figyelni annyira arra hogy túl mélyre dugnád.
Mivel nem 5cm vastag így ha ilyen vágyad lenne akkor az anál szexet is bátrabban próbálják ki veled.
Egy rövidebb pénisszel könnyebben el lehet találni a G-pontot, amit nem kell részletezni milyen élvezet tud lenni.
Na végre hogy a kérdésre is válaszoljak: Én teljességgel elfogadnám a méreted, sőt még örülnék is hogy a vad szex közben se kell figyelni a fájdalom elkerülésére.
(Ui.: Ha minden téren tökéletes párom lenne, akkor nem szakítanék vele ilyen piti indokkal.)
[Uui.: A minden téren tökéletesben benne van hogy kielégít kézzel-szájjal ha máshogy nem megy? (Eddig csak csiklói orgazmusom volt, behatolással soha.)]
ma 20:22. Igen vannak még problémáim, pl 170cm-es alacsony vagyok, meg ronda a képem amin nem lehet változatni, ha esetleg ezek megváltoztatásához is tudsz valamit te géniusz, akkor kérlek ne titkold el, én foglak elsőként Orvosi Nobel-díjra jelöltetni.. Az, hogy téged nem érintenek ezek a problémák örülj és adj hálát a sorsnak..
Azért ez aztán freudi elszólás volt.. Majdnem átlaghoz közeli :D szép volt
#4 és #12,
163 centi vagyok, ezzel arányos farokmérettel, és még soha, senki se állította, hogy jóképű vagyok. Igen, a kamaszkorom szörnyű volt, de kinőttem (érted, Freudi).
Én tudom, miről beszélek...
Mérnök vagyok, két idegen nyelvet beszélek jól, sokat olvasok, színházba járok. A nőket mindig megbecsültem, sose fogadtam el, hogy esélytelen volnék. Hat nővel voltam kapcsolatban, közülük 4 sok-sok évig tartott. A mostanival tíz éve vagyunk együtt, és ő 167 centi magas, de nagyon elégedett velem. Ja igen, egy kivételével minden nőm egy picit magasabb volt nálam.
Abban igazad van, hogy azok a problémák, amikről te írsz, engem nem érintenek. Kb. 23 éves korom óta nem. Léteznek, de megtanultam együtt élni velük.
Most biztos mindenki teljesen le fog pontozni engem, de a helyzet az hogy adok neked egy pesszimista tanácsot, amit viszont ha betartasz, boldog lehetsz egész életedben.
Evolúciós, biológiai okokból sajnos úgy van, hogy a testi adottsagok rendkívül fontosak az egészséges utódnemzés érdekében, és az van, hogyha egy nő (gyengébb fizikum, evolúciósan sérülékenyebb mint te, nopláne terhesség alatt..) 30 centivel magasabb! (itt nagyon fontos, ez a tényleges testmagasságot jelöli, az egész test ehhez aránylik) mint te, akkor a pénisz-hüvely arányok úgy aránylanak, sajnos, kőkemény matek, hogy a nő nem fogja élvezni veled a szexet, mert tényleg túl kicsi lesz a farkad neki, és ha nem nagyonhülye (bocsi) akkor igen, ki fog dobni.
Ez egyrészt mindkettőtök javát szolgálja, (ha te 160 centi vagy, egy két méteres nő vaginajat túl tágnak fogod érezni..) mert kell tudnotok élvezni a szexet, másrészt a gyermeknevelést segíti, mivel egy ilyen kapcsolatból származó gyerek kamaszkorára, nagyjából 16 éves kora környékén cm-ben számítva túlnövi az apját, és ezt, aki szülő tudja, sajnos a gyerek felhasználhatja ellened, mert fizikálisan már nem vagy neki ellenfél. A törvények szerint, ha egy 16 éves gyereked durva büntettet követ el, büntetendő! vagy akkor is, ha a gyereked két fejjel magasabb mint te és nem tudtad megállítani a bűncselekmény elkövetésekor..
Szval, ne akarj összeállni se túl magas nővel (érzés nélküli szex) se túl alacsony nővel (fájdalmas szex) sőt, a túl magas férfi túl alacsony nőnek szintén biológiai következménye van, biztos, hogy az összes születendő gyermeketek genetikusan! Képtelen lesz nálad magasabbra nőni, magyarul felnőtt koráig hallgathatod, hogy milyen alacsony. Ez így nem teljesen igaz, de a lényeg, hogy lehetett volna magasabb, és evolúciós szempontból (ez van sajnos, nekünk magyaroknak ezt el kell fogadnunk) az számít, hogy ki milyen magas, férfi, nő, erős, stb.
Genetikailag, ha a férfi és a nő között bármilyen magasságkülönbség bármelyik fél
javára maximum! 30 centi, akkor egyrészt, 50 százalékos valószínűsége van, hogy bármely gyermeketek nagyobbra nőjön mint egyikőtök. De!, 75 százalékos esélyetek van arra, hogy mindkettőtöknél!!! Magasabb gyermeketek legyen mire nagykorú lesz!
A két szám átlaga, ilyenkor az, hogy ha a nő és a férfi közt csak max: 20 cm a különbség, akkor az összes gyermekük átlagmagassága megegyezik majd az ő magasságkülönbségük felezőpontjával, ha viszont minimum 20,001!!! Cm van már a ket fél közt, akkor az átlagmagasság úgy aránylik a gyerekeknél az 5. Gyermeknél már, hogy biztos!!! Hogy magasabb lesz mindkettőtöknél nagykorúságára!!! Mikorra tehát már nem vagy te vagy az asszony büntethető az ő cselekedeteiért!
Na, remélem segítettem! Kitartás, és jó csajozást! 🙂
#14, ha a férfi se, meg a nő se borzasztóan primitív, és a gyermekeiket meleg, családias légkörben nevelik, akkor az a szituáció nemigen fordul elő, hogy a gyerek erőszakos bűncselekményt követ el, meg az se, hogy a szülőjére támad. Kivétel lehetséges, de a ritkasága miatt nem kell vele foglalkozni.
A gyermek magasságát egyébként nem 1 gén határozza meg, a mendeli öröklés módszerét így nem lehet alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!