Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leszbi lennék, ha kinyalnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi lennék, ha kinyalnék egy lányt kíváncsiságból?

Figyelt kérdés

Régóta izgat olykor a gondolat.

Leszbi hajlamaim vannak? 26N

2018. máj. 22. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%
Utolso te jó nagy hülye vagy!Inkább 1 állattal fajtalankodó nő mint 2 ember egymással.OMG.Mert neked arra ál a cerka hogy dugja anőt a dogi akkor már gyenge agyadban az jó és szexi:D
2018. máj. 23. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Igazság szerint ez nőknél más mint a férfiaknál és a megítélése is más a világ minden táján kultúrától függetlenül.

Azt kell mondjam, hogy nőknél elég gyakori, hogy legalább 1x kipróbálják másik nővel is, akár kettesben akár párjukkal 3-asban. Kb a nők harmada/negyede akiket ismerek ilyen. Ettől függetlenül egyik sem leszbikus, de még csak nem is biszex.

2018. máj. 23. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Olyan hogy kíváncsi heteró nem létezik hiába magyarázza a sok biológus itt a megnyugtatásod/suk miatt, te bi hajlammal rendelkezel ami miatt kíváncsi vagy egy másik nőre.

Ennyi és nem kell magyarázkodni meg vigasztalódni hanem felvállalni!

Ezt javaslom az álheteróknak is!

2018. máj. 23. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Evolúciósan egy nő sokkal elfogadóbb egy másik nővel, mint egy férfi egy másikkal. Ha a majmokat nézed, ott is egy alfahím termékenyíti meg az összes nőstényt, egy háreme van. Emberi társadalmakban a világ többségében a poligámia törvényes is, de szinte mindenhol társadalmilag elfogadott alapvetően.

Egyszerűen egy nő nagy százalékban így működik, ettől se leszbi se biszex nem leszel, az ennél sokkal komolyabb érdeklődést takarna. Szerintem a biszex ott kezdődik, hogy szerelmes is tud lenni egy másik nőbe.

2018. máj. 23. 11:24
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Én is szoktam lányt nyalni, és engem is szoktak, de nem érzem magam leszbinek.
2018. máj. 23. 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:
11-es, neked meg arra áll, ha 2 férfi dug. Ahha, érdekes, gondolom nem vagy búza....
2018. máj. 24. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!