Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nem nemi szerve praktikusabb és jobban használható?
A férfiak pénisze a praktikusabb.Annyira klassz lehet állva pisilni.
Simán tükör nélkül körbecsekkolható a nemiszerv. Lehet csak nőként olyan vonzó egy eres kemény farok, de ha nekem lenne büszke lennék rá.
Szét sem kell tenni a lábat és állva,fekve mindenhogy becserkészhető.
#9 egy élmény lehet veled a szex!
Kérdező...ezt mire értetted? A kategoriát tekintve gondolom a szexre. Ott meg nyilvá a kettő együtt...nem hinném, hogy van rangsor praktikusság szempontjából....
9-es vagyok.
Miért? :D Nem a férfiaktól undorodom csak attól ami kijön belőletek. De ha ez megnyugtat, a saját nemi szervemtől is undorodom amikor menstruálok :D
Fura...ok, mindenkinel mas a hatar. De szamomra egyik sem undorito.
Mellesleg ha undorodnek a spermatol azert az nemikepp valtoztatna a szexualis eletunkon...
De, ha neked es a partnerednek ez nem gond, nekem aztan oly' mindegy.
mindenkinek van puncija meg farka, mégsem ezen múlik, hogy ki hogy manipulál kit, hanem az emberen. A nemiszerv csak egy eszköz, mint egy fegyver, ha nem egy profi fegyverforgató kezében van, sok baj nem történhet (hülye hasonlat :)
hogy melyik praktikusabb? maszturbáció szempontjából farok, egyszerűség szempontjából punci, mert a farok "útban van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!