Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nem nemi szerve praktikusabb és jobban használható?
Figyelt kérdés
2018. máj. 22. 20:12
1/20 anonim válasza:
attól függ, mire akarja használni az ember. portörlésre egy farok praktikusabb, puska elrejtésére meg a lyuk tökéletes.
2/20 anonim válasza:
Mások manipulálására és a céljaink elérésében hasznasobb a punci.
4/20 anonim válasza:
2# szerintem pont fordítva. a férfiak a manipulátorok
5/20 anonim válasza:
Szerintem a kettő az egyben a legjobb.
7/20 anonim válasza:
Attól függ mit értesz praktikus alatt. A fertőzésveszély mindig előbb jelentkezik egy nőnél.
8/20 anonim válasza:
Állva pisilni jó találmány.
De puncival irányítani egy másik nem szülöttét sokkal izgalmasabb ;)
9/20 anonim válasza:
Pisilésre a pénisz. Mennyivel jobb már hogy csak kiálltok egy fa elé és mehet a menet, ha mi ezt tennénk, mindenki látná a seggünket, mert le kell guggolnunk...és a nyilvános wc-kben is guggolnunk kell a wc fölött, mert nagy a fertőzésveszély...
És a ti farkatokból nem jön ki vér...
Viszont elhánynám magam ha minden orgazmusnál valami undorító, büdös fehér cuccos jönne ki a micsodámból...
10/20 anonim válasza:
9# még szerencse, hogy nekem nincs gyakran orgazmusom, így büdös fehér cuccosom se:DDDD na mondjuk pasi se vagyok, szóval tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!