Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi az a méret ami alatt már csalódottak vagytok?
Figyelt kérdés
Ha már rég vágytok egy pasira,kivagytok rá éhezve eljuttok az ágyik és lekerül a nadrág a pasiról akkor mi az a mérett ami csalódás lenne számotokra?2018. máj. 22. 16:43
1/10 anonim válasza:
Mi ez a nagyf...@sz mánia?? Én nkább a bizonyos méret felettinél lennék csalódott.
3/10 anonim válasza:
Inkább olyan van ami felett csalódott lennék.
4/10 anonim válasza:
Én attól lennék csalódott,ha az aktuális pasit jobban foglalkoztatná a pö cse méregetése,mint a szex.
5/10 anonim válasza:
Hölgyek hogy tetszik a szokásos#napidörrentő kérdés?
6/10 anonim válasza:
Engem nem érhet ilyen csalódás, mert mióta itt naponta 15x olvasom, hogy mennyire kardinális kérdés ez a méret téma nekünk nőknek, már az első randira mérőszalaggal és tolómérővel érkezem, és mire kihozza a pincér az italunkat, +/- 3 % hibahatárral megvannak a szükséges adatok. xD
7/10 anonim válasza:
Vajon miért van, hogy a pasikat jobban érdekli a farokméret mint minket csajokat? Ennyi homárt!
9/10 anonim válasza:
12 cm alatt meglepodnek, de ha ugyes lenne, nem erdekelne. 24
10/10 anonim válasza:
15 alatt
De igazából már voltam olyan 13 cm es mérettel párkapcsolatban aki nagyon ügyes volt és élveztem vele a szexet.
De ha alkalmirol lenne szó és ki lennék éhezve a 15 cm az minimál elvárás lenne.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!