Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy tudtotok nélkül meglestek titeket miközben a párotokkal szexeltetek?
Nemrég a barátommal szexeltünk, és az autoban csináltuk, már késő este volt. Sátorozni voltunk és tobb haverja is ott volt, azt hittük már alszanak. Fel volt kapcsolva a lámpa az autoba, látták az oralis részt is, szxet is, meztelenül láttak. Ezt mind akkor tudtuk meg amikor lekapcsoltuk a villanyt és észrevettük őket hogy néznek. Bevallom utána kicsit izgatonak tartottam, es most is annak tartom hogy láttak engem ugy. Még is kellemetlen. A párom csak annyit szólt hogy gyerekesek. Normális velemenyetek van?
Ti megneztetek volna mast? Vagy szerintetek is gyerekes? Titeket zarna ha megtudnátok hogy más látott?
Zavarna*
És a többi ékezetes hiba*
Ha nem vették fel vagy ilyesmi, akkor szerintem nem gáz. Meg miért lenne gyerekes, kíváncsiság, meg hát felizgatja az embert. Én egy osztálykiránduláskor néztem végig, ahogy két osztálytársam szexel, sőt még egy haverom is ott volt, szóval ketten néztük őket, az elején villanyfénynél, aztán a lány szólt, hogy így nem tud elmenni, szóval le lett nyomva a villany, de azért még a lényeget lehetett látni. Ők mondjuk direkt így csinálták.
Aki meg így szexel, hogy ott vannak mások, az fogadja el, hogy 10-ből 9 ember nézni fogja.
Hát én nem tudok róla hogyvalaki tuttomon kívül meg lesett volna. Olyan már volt h egyik haver mellett az ágyon szexeltünk, de akkor ő is beszállt. Nomeg olyan is h félre áltam a kis kocsival és a jobb1 be közvetlen az út mellett. De jóbára az úttól sokkal bentebb megyünk és ott megy a "majális".
És igen én is szívesen néznék élőben játékot, de én nagyon zavaró lennék mert én közelről akarnám látni ahogy a nő magába fogadja a dorongot. Vagy ahogy a dorong telepumpálja a fiatalság ficánkolós nedüjével a hölgyet.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!