Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha anya meglátta a "játékszereimet"? Beszéljek vele vagy hagyjam annyiba?
Még itthon lakom és most vettem észre, hogy anya meglátta a játékszereimet. Semmi extra perverz dolog de na...
Az egyik szekrényem polcán van eldugva. Tegnap pakolgatott anya takarított és nem voltam itthon. Most vettem észre, hogy abba a szekrénybe is pakolt ahol nekem ezek vannak és meglátta őket. Mit csináljak ? Iszonyat ciki... Délután ha hazajön hozzam fel témának vagy tegyek úgy mintha semmi nem történt volna?
Ne foglalkozz vele, csak ha felhozza akkor beszélj előtte nyiltan. Nem kell szégyellni, lehet neki is vannak kütyüi.
A legtöbb a nő előbb-utóbb beszerez valamit.
Hány éves vagy? :D
Ha már 18, semmi köze hozzá.
Mit akarsz vele megbeszélni?
A dolgok azok, amiknek látszanak. Arra használod amire kitalálták, és erre anyud is rájött.
A részletek pedig nem tartoznak rá, de ha kérdése van majd felteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!