Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtobb pasinak miert nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtobb pasinak miert nincs rendes onertekelese?

Figyelt kérdés

Sosem bantottam,iteltem el senkit a kulseje miatt,viszont nekem is van szemem,latom,ha valaki nem nez ki jol(mindegy,hogy igy teremtette az elet vagy egyszeruen csak igenytelen,bar azon lehetne segiteni..)

Rengeteg nem jo pasi kepes olyan lanyokkal flortolni,elhivni oket valahova,akikkel nem egy szinten vannak, de meg kozelukbe sem ernek, es azt hiszik,hogy az nekik jar, a vegen pedig no a ri.banc,ha nem akar toluk semmit.

En szerintem nem vagyok csunya, csinos is vagyok,mondjuk teszek is erte,de meg igy sem merek kozeliteni egy kicsivel nem egy kategoriaba eso pasiknal sem..

Ugy vannak vele,hogy,ha nem jon ossze,akkor igy jartak,probalkoznak a kovetkezonel?

2018. máj. 22. 06:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
A kérdésed felidézte bennem a tini korom végét és a 20-as éveim elejét. Nem voltam soha egy Adonisz típus, de ezt tudtam is magamról. Ennek megfelelően a szerény, visszafogottnak TŰNŐ lányoknál próbálkoztam. Na, némelyiktől olyanokat kaptam, hogy azt nem tettem zsebre, hogy én mégis, hogy képzeltem ezt? Hogy ő velem? Vagy fel sem vették a telefont, még az iwiwen nem válaszoltak stb. Egyszer minden mindegy alapon az egyetemen bepróbálkoztam egy olyan lánynál, aki manapság a tipikus Instagram-szépség kategória lehetne. Halál normálisan kedvesen írt vissza, hogy köszöni az invitálást, de sajnos nem alkalmas, majd a végére egy smiley. Ebből le is vettem, hogy akkor ez ennyi volt, nem is forszíroztam, de annyira jól esett, hogy egy ilyen csodanő nemhogy arra vette a fáradtságot, hogy válaszoljon, hanem arra is, hogy ne bántson meg, hogy majdnem olyan boldog voltam, mintha igent mondott volna. :D
2018. máj. 22. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszolót pedig külön ki is emelném, hogy nagyon jó tanácsot ad. Kéretik nem csak a párkapcsolatok terén komolyan venni! Keserű tapasztalat.
2018. máj. 22. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

Problémák eleve ott kezdődnek, hogy kurucinfo... Az az írás neked felér egy komoly szakmai tanulmánnyal?

Hogy ki számít prolinak szerintem nem egyszerű kérdés eleve. Az egy értelmi szintet és habitust is takar. Egy egész miliő megtestesülése. Másrészt viszont nem ilyen egyértelmű, mert valaki beleszületik egy környezetbe, nyilván ott szocializálódik, de nem feltétlen azonosul teljesen azzal. Szerintem mint emberi jellemfejlődésben még jó is az ha valaki proli. Később más környezetbe járhat, más nem "tipikus proli munkát" végezhet. Innentől kezdve pedig ő tudni, érezni és érteni fogja a társadalmi rétegeket és, hogy valójában milyen az élet.

Vannak sorozatgyilkosok patológiás családi környezetből és vannak ideális körülmények között felnövők is. Minden rétegben vannak rosszak, jók, értelmesek és ostobák. De aki eleve így címkéz és gőggel lekezel más embereket mint te, az az én szememben már veszít az emberi értékéből.

A külső pedig hiába közhely, akkor is relatív. Persze a nagy számok miatt általánosítani lehet. De valóban nem minden a külső. Vegyük ezt a helyzetet! Én sportos vagyok, jóképű és nagy átlagban férfiak és nők is "jó pasinak" tartanak. Ez még sem jut eszembe egy lánynál, mert nem biztos, hogy neki pont tetszem és nem mindegy, hogy milyen az összepasszolás személyiség terén. Meg eleve mások sokkal szebbnek tartanak mint én magamat.

Én most abba nem kötök bele, hogy szerinted te csinos vagy. Jóhiszeműen elfogadom. De ezzel az egész kérdéseddel és a későbbi kiegészítéseddel mutattál valamit. Ha találkoznék veled az életben és a beszélgetés alkalmával ugyan ezt mutatnád én rögvest menekülnék. Szóval ennyit a külsőről...

2018. máj. 22. 10:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Igaz, valóban elhamarkodottan írtam.
2018. máj. 22. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:
A 3-as elég sötét
2018. máj. 23. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!