Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtobb pasinak miert nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtobb pasinak miert nincs rendes onertekelese?

Figyelt kérdés

Sosem bantottam,iteltem el senkit a kulseje miatt,viszont nekem is van szemem,latom,ha valaki nem nez ki jol(mindegy,hogy igy teremtette az elet vagy egyszeruen csak igenytelen,bar azon lehetne segiteni..)

Rengeteg nem jo pasi kepes olyan lanyokkal flortolni,elhivni oket valahova,akikkel nem egy szinten vannak, de meg kozelukbe sem ernek, es azt hiszik,hogy az nekik jar, a vegen pedig no a ri.banc,ha nem akar toluk semmit.

En szerintem nem vagyok csunya, csinos is vagyok,mondjuk teszek is erte,de meg igy sem merek kozeliteni egy kicsivel nem egy kategoriaba eso pasiknal sem..

Ugy vannak vele,hogy,ha nem jon ossze,akkor igy jartak,probalkoznak a kovetkezonel?

2018. máj. 22. 06:53
1 2
 1/15 Ramone ***** válasza:
0%

Mindenkinek más az ízlése... Ami neked nem jó az másnak igen ... Ilyen egyszerű.

Az hogy neked nincs párod az meg egyedül a te hibád. Ez mondjuk mindenkire igaz

2018. máj. 22. 06:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Nyilvan mindenkinek mas az izlese, de azert ne tudjunk mar be ennek a kozhelynek mindent :) Te is tudod,es mindenki mas is,hogy vannak kulonbozo kategoriaba eso nok es ferfiak,es egy jo no/pasi nem fog osszejonni egy ronda emberrel a masik nembol.
2018. máj. 22. 07:03
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

A kérdésben leírt gondot tetőzni szokta az is hogy nem szoktak jó férjek lenni az olyanokból. Alkoholizál, tetkós lesz, félre lép, sőt tudok olyanról hogy elvált és lelépett a felesége 17 millió Ft-jával mivel feleződött a vagyon. Abból egy fillért sem keresett meg mert nem dolgozott. A lány pedig csinos volt, talált volna gazdag és tisztességes embert is, de neki az kellett amit itt úgy neveznek hogy proli:

[link]

Pedig a cikk magyarul leírja hogy prolival ne barátkozz mert el fog árulni. És ahogy írod, mégis hány lány összejön rangon alulival. Majd felnőnek és megfizetik a tanulópénzt ahogy a leírt példánál a 17 milliót. Annyi tanulópénzből az említett hölgy is megtanulta hogy prolival soha többé ne álljon szóba. Mert a proli nem csak taxisként vagy vízvezeték szerelőként bssza ám át az ügyfelét! Hanem a saját házastársát is.

2018. máj. 22. 07:03
 4/15 anonim ***** válasza:
És te honnan állapítod meg hogy valaki nem jó, és te jó vagy?
2018. máj. 22. 07:19
 5/15 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva, vannak pasik akik vadásznak. Mert jó szórakozásnak tartják és ha össze jön akkor még kellemes is.

Egyépként, nem szeretem ezt a szintű kifejezést, Én az egészet akarom és nem csak a burkolatot.

A másik dolog meg, biológia, mindenki olyan párt igyekszik keresni aki valamilyen téren jobb mint ő maga. Van akit a felszín érdekel, van akit a belbecs és van aki mind a kettőre ad.

És mégvalami. Attól hogy valaki egyszerű kétkezi munkás ember, még igen is lehet jó.

30F

2018. máj. 22. 07:49
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
Voltak már bombázó csajaim pedig alacsony ronda öreg és csóró vagyok. :)
2018. máj. 22. 07:50
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Kérdező!

Nem bántásból írom, de nekem úgy tűnik nem látsz túl a külsőségeken...

Én sem tartom magam valami szépnek, mégis egy gyönyörű nővel élek boldog házasságban. Miért? Mert ő a jó tulajdonságaimra összpontosított, nem a külső hiányosságaimra. Boldog párkapcsolatban a külső az csak huszadrangú...

26F

2018. máj. 22. 07:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Van egy témába vágó képem...

[link]

2018. máj. 22. 08:06
 9/15 anonim ***** válasza:
61%

Egyrészt: gyűlölöm, amikor jön egy ilyen kis megmondó ember és eldönti, hogy kinek mi a szintje és szerinte mindenki ott keresgéljen. Mi alapján akarsz összepárosítani két embert? Mi ez, húspiac? Nevetséges az egész. Két olyan ember jön össze, akik vonzódnak egymáshoz. Ennek semmi köze a külsőhöz néha.

Másrészt: senkinek nem JÁR semmilyen kapcsolat. Annak lesz, aki tesz is érte és van is annyira normális, hogy kelljen a másiknak. Ez ilyen egyszerű.

Mindezek pedig igazak nőkre és férfiakra egyaránt. Attól, hogy egy nő csinos és ki van vakolva, még nem emelem piedesztálra, ettől a szememben még nem lesz értékesebb. Azt csak olyan belsővel érheti el.

2018. máj. 22. 08:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Abban igazad van hogy vannak jó pasik, kevésbé jó pasik, meg ronda pasik. Ugyanez igaz a nőkre is, de azt gondolom hogy fölösleges " beszintezni" a dolgokat teljesen, hiszen mindenki más, mást tart fontosnak a másikban.... Te fiatal vagy??
2018. máj. 22. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!