Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek van közületek mellmániás pasija?
Figyelt kérdés
Azt értem ez alatt, hogy a pasi totál odavan a melleitekért, napi sokszori rendszerességgel érinti, simogatja, becézgeti a kebleteket. Ezenkívül amikor filmet néztek, vagy amikor az utcán sétáltok, azt is látjátok, hogy más szép mellű nőknek sem a szemébe néz, és a filmekben megjelenő kebelcsodák sem hagyják hidegen. Azonban a legszebb mellű nőt mégis ti jelentitek a számára.2018. máj. 22. 05:52
1/11 anonim válasza:
Hát azért ennyire nem mániákus de valamilyen szinten az. Engem nem zavar a dolog. Sőt.... 22N
2/11 anonim válasza:
Nekem volt ilyen barátom! Én szerettem, hogy mindig a mellemmel foglalkozik.
3/11 anonim válasza:
Férfiból van. A mellem erogén zónám. Szeretem, ha foglalkozik vele.
4/11 anonim válasza:
Én ilyen srác vagyok! Imádom a párom hatalmas melleit! 21/F
5/11 anonim válasza:
#2: volt... bírom, hogy az ilyen "álomkapcsolatoknak" is vége lett.
6/11 anonim válasza:
Nekem de nem nézegeti más nők mellet filmnézés közben is inkább az enyémet simogatja.
7/11 anonim válasza:
Egyszer volt egy fiatalabb pasi, akivel párszor szexeltünk. 70c-s melleim vannak, ő volt az első, akin valóban láttam, hogy kész van tőlük. Mindig simogatta, ruhán keresztül is a bimbóim kereste, azokat ingerelte. Előjátéknál is ha ujjazott vagy bármi, közben mindig a melleimmel volt elfoglalva, mint egy kisbaba.. Eléggé fel tudott izgatni, hogy ennyire tetszenek neki.
N29
8/11 anonim válasza:
Nekem olyannyira, hogy megcsináltatta a melleim. Imádja a szilikon ciciket. Állandóan rajtuk lóg. Most azt szeretné, ha megnagyobbítanám.
9/11 anonim válasza:
Valami hasonló a helyzet a barátommal de engem nem zavar
10/11 anonim válasza:
Én nem lány vagyok, de én is a kérdésben szereplő mellmániás pasi vagyok, szép nagy mellű barátnővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!