Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ti lefeküdnétek valakivel egyszer és többet szeretnétek tőle, kezdeményeznétek?
Kb. 3 éve ismerem a srácot, sokszor összefutottunk bulikban, koncerteken, fesztiválokon mert közös a baráti társaság. Nemrég egy buli után lefeküdtünk, másnap ő elnézést kért hogy ha túl nyomulós lett volna, meg reméli hogy még szóbaállok vele ezekután. Mondtam neki, hogy részemről semmi gond mert egyáltalán nem volt egyoldalú a dolog, én is akartam. Azóta egyszer találkoztunk, ott ugyanúgy viselkedtünk mint azelőtt, haveri szinten beszéltünk.
Viszont nekem ő már régebben is tetszett, kíváncsi vagyok kölcsönös-e a dolog de nem tudom ilyenkor "illik-e" (?) nekem írnom. Esetleg ha legközelebb találkozunk (elvileg jövőhéten, egy koncerten) ott próbáljam felhozni neki a dolgot? Ti mit tennétek?
21L
Ha a srac tobbet akarna, már jelentkezett volna.
Ettől függetlenül ha felajanlkozol valószínűleg el fogja fogadni amikor ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!