Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek roma lánnyal?
Figyelt kérdés
Én nekem lehetőségem lenne szexelni egy 19 éves roma lánnyal (én nem vagyok az), nagyon jól néz ki, szép formás teste van, és van egy pár hónapos babája. Ez az hogy szült már engem nagyon izgat szexuálisan.
Csak attól félek hogy nagyon rám fog akaszkodni.
Meg a nemi betegségtől félek, mert már biztos hogy volt jópár fiúval. Gumi lenne rajtam nyilván, de akkor is a nyalástól is el lehet kapni bármit.
Ti mit csinálnátok a helyemben? 21 éves vagyok.
2018. máj. 20. 12:22
1/11 anonim válasza:
Soha es nem a borszine miatt mert a neger csajok vagy a latinok is bejonnek de valahogy tudat alatt blokkolna az agyam hogy ne ne ne
19f
2/11 anonim válasza:
Hagyd ki , a gyerek apja vagy a szülők se komálják az idegeneket , simán üzletet láthatnak ebben és balekra vesznek . Lépj be a famíliába ha már tolod a valagát vagy bánatpénzt sérelem díjat kérnek . Ezt egymás közt is eljátsszák mert a szokás meg az ostobaság hatalmas .
3/11 anonim válasza:
Hát ne nyald ki, ha ilyesmitől tartasz, ennyi.
4/11 anonim válasza:
A tiszta cigány punci nagyon finom.
5/11 anonim válasza:
Én nagyon, nekem nagy vagyam egy tuzes finom roma lany!
6/11 anonim válasza:
Igen! Ha tiszta, ha egészséges akkor nagyon is!
Volt ilyen barátnőm. Két dolgot tudott nagyon: táncolni és szexelni.
8/11 anonim válasza:
Én több roma lánnyal voltam már, és mindegyik csodálatos élmény volt.
9/11 anonim válasza:
Adhatnál priviben elérhetőséget hozzá :)
10/11 anonim válasza:
Igen. Nem vagyok rasszista, ha szeretem a származás nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!