Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek a parotoknal aludni? Hogy szoktatok egymást kelteni? Nem féltek, hogy hangosak vagytok és ezt a szülők esetleg meghallják?
Én még csak az exemmel "aludtam" együtt de az rettenetesen borzalmas volt, úgy horkolt, majdnem megsüketültem. Alvásra gondolni nem tudtam, hiába voltam hulla fáradt! Ma is felhúzom magam ha arra a 3 éjjelre gondolok... Ja és reggel ő keltett, egészen közelről beszélt hozzám, hogy ébredjek fel, de a reggeli szájszaga hatásosabb ébresztő volt, mint a hangja 😫
A mostani párommal rendesen nem aludtunk még együtt, de volt, hogy amikor filmet nézett én elszundítottam mellette (szex után persze :D). És olyan is volt, hogy mindketten bealudtunk 1-2 órára és az isteni volt, nagyon békésen tudtam mellette aludni (pedig én nagyon érzékeny vagyok a zajokra és a fényekre alváskor). Úgyhogy vele ilyen téren nem lesz gond, jó vele aludni.
Igen, szeretek vele aludni. Telefonon szoktunk ébresztőt állítani, úgy keltjük magunkat. Amúgy abban van valami, hogy egyedül pihentetőbb az alvás, de ettől függetlenül szeretek a barátommal aludni. És inkább neki lehet kellemetlenség az, hogy néha horkolok. XD
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!