Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik! Ti hogy oldjátok meg a pettinget/szexet halkan, ha ott aludtok a párotoknál és nem üres a ház?
Figyelt kérdés
Pl a lány ott alszik a fiúnál, és a fiú szülei is otthon alszanak este, hogy ne hallatszódjanak ki a hangok/nyögések stb.2015. okt. 26. 21:10
1/5 anonim válasza:
én olyankor mindig befogtam a bnőm száját... ha meg be voltam rugva és megfeledkeztem rola másnap mindig halgathattam anyám élettársátol h amikor a csaj már a 4. orgazmusnál sikitott fel inkáb lement a földszintre cigizni :D de nyugi a szájbefogás alapesetben beválik :D
2/5 anonim válasza:
mondjuk halkak vagytok? ahogy te is leírtad. nehogy már el kelljen magyarázni, hogy tudsz halk lenni-.-
3/5 A kérdező kommentje:
de a mocorgásnak is van hangja meg ahogy összecsattannak a dolgok állandóan... :D meg a nyögést/lihegést se olyan egyszerű mindig visszatartani, de akkor majd befogom a száját
2015. okt. 26. 22:20
4/5 anonim válasza:
Azért meg ne fulladjon g**i xddd hagyd h levegőt vegyen xd
5/5 anonim válasza:
takaró alatt annyira azért nem hangos az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!