Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a sovány, de helyes arcú fiúkhoz? Milyen lányoknak jönnék be? (20F)
De miért nem lehet mozogni jól étkezni és izmosodni
Nem értem...már gáz hogy az én combom vádlim vastagabb izmosabb a férfiakénál, de hogy még a karom is...159centis 50kilos csaj vagyok nem birom nézni ahogy az életükben nem mozgott pálcalábú vékony karú fiuk telefont nyomkodva görbe háttal mennek...kiábrándit
21/n
#2 +1
Én sem értem,hogy miért könnyebb idejönni vinnyogni,ahelyett,hogy eljárna edzeni ez a sok bambi lábú ropi.
Miért nem tesztek érte,ha nem tetszetek magatoknak..?
Azt még megértem,ha valakinek "nem előnyös" az arca és (sajnos) el kell fogadnia,de az alkaton azért jócskán lehet változtatni,te meg elviekben ráadásul helyes is vagy.
Gondolom a bagó azért megy ezerrel..arra tudtok költeni.
Köszönöm vühogy valamelyest a pártomra álltál...de már unom ezt a lustaságit
A testünket formáljuk míg van lehetőség sem betegség sem más,akadály nem áll az utunkba addig hajráá
Am edzötársam egy tolószékes fiú volt nagyon birtuk hogy nem adta fel és felsö testet erősített :)
Nincs lehetetlen próbáljátok meg ne támadásnak vegyétek de a kényelem lehet veszélyes az egészségre az önképre...
Tegyetek magatokért
2-es voltam
nekem tetszenek a vékony magas fiúk :)
és hogy milyen típusú lány vagyok háát nem is tudom "Normális" :D nőies (de nem k***rvás)
22/N
Még mindig kettes vagyok
Kérdem te is 7/5x edzel? A jo étrend mellett?
Vagy heti kétszer elmentél és inkább feladtad?
Melo, suli mellett tolom megéri föleg hogy otthon is lehet edzeni nem kell mindenhez gép
Próbáld meg kitartóan lehet később fogsz szélesedni, de fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!