Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szóltok a sovány, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok a sovány, de helyes arcú fiúkhoz? Milyen lányoknak jönnék be? (20F)

Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 20:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok.Egyiknek se.
2018. máj. 18. 20:38
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

De miért nem lehet mozogni jól étkezni és izmosodni

Nem értem...már gáz hogy az én combom vádlim vastagabb izmosabb a férfiakénál, de hogy még a karom is...159centis 50kilos csaj vagyok nem birom nézni ahogy az életükben nem mozgott pálcalábú vékony karú fiuk telefont nyomkodva görbe háttal mennek...kiábrándit

21/n

2018. máj. 18. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
37%

#2 +1

Én sem értem,hogy miért könnyebb idejönni vinnyogni,ahelyett,hogy eljárna edzeni ez a sok bambi lábú ropi.

Miért nem tesztek érte,ha nem tetszetek magatoknak..?

Azt még megértem,ha valakinek "nem előnyös" az arca és (sajnos) el kell fogadnia,de az alkaton azért jócskán lehet változtatni,te meg elviekben ráadásul helyes is vagy.

Gondolom a bagó azért megy ezerrel..arra tudtok költeni.

2018. máj. 18. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm vühogy valamelyest a pártomra álltál...de már unom ezt a lustaságit

A testünket formáljuk míg van lehetőség sem betegség sem más,akadály nem áll az utunkba addig hajráá

Am edzötársam egy tolószékes fiú volt nagyon birtuk hogy nem adta fel és felsö testet erősített :)

Nincs lehetetlen próbáljátok meg ne támadásnak vegyétek de a kényelem lehet veszélyes az egészségre az önképre...

Tegyetek magatokért

2-es voltam

2018. máj. 18. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
És arról még nem hallottál hogy valakinek egyszerűen ilyenek a génjei???3-szor anniyt kajázok mint 1 haverom és fele akkora a súlyom úgy hogy kb 3 centivel magasabb.Ja és életemben nem szívtam el egy szál cigit de még egy slukkot se!!! :(
2018. máj. 18. 21:30
 6/12 anonim válasza:
43%

nekem tetszenek a vékony magas fiúk :)

és hogy milyen típusú lány vagyok háát nem is tudom "Normális" :D nőies (de nem k***rvás)

22/N

2018. máj. 18. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

Még mindig kettes vagyok

Kérdem te is 7/5x edzel? A jo étrend mellett?

Vagy heti kétszer elmentél és inkább feladtad?

Melo, suli mellett tolom megéri föleg hogy otthon is lehet edzeni nem kell mindenhez gép

Próbáld meg kitartóan lehet később fogsz szélesedni, de fogsz!

2018. máj. 18. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves 2-es szerinted egy kb 55 kg srác mekkora kedvvel fog bemenni egy edzőterembe a sok tenyésztett szépfiú meg széplány közé???Szóval ez kilőve.Természetesen nem adtam fel rendeltem súlyzókat itthonra.Egy hónap múlva olyan aranyeret kaptam (előtte sosem volt)hogy csak na...Az orvos természetesen rögtön azzal kezdte hogy azonnal hagyjam abba a sulyzós edzéseket.Több mint 15 évig fociztam imádom a sportot futni is szeretek.Ettől talán egészségeseb lettem de izmosabb nem.Szóval hidd el nem olyan egyszerű ez mint sokan gondolják,csak az tudja aki benne van.Leginkább az a rossz hogy nagyon mennék strandra nyáron állandóan hívnak de így... :(
2018. máj. 18. 21:55
 9/12 anonim válasza:
56%
Ha az a tipik helyes magas, karakteres és baba de mégis Csontos arcú szépfiúról van szó akkor egyértelműen. Imádom Őket.
2018. máj. 18. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A vékony fiúk tetszenek, külsőre nálam ez az egyik alap szempont. (Mielőtt nekem ugrik valaki, nem csak ezt nézem, de tudom, mi jön be igazán) Nem kell hogy gyúrjon, feltétlen izmos akarjon lenni. Nem abban a korban élünk, ahol csak testi erővel lehet valamit megszerezni. Szerintem nagyon is izgató látvány egy helyes, vékony testalkatú srác :)
2018. máj. 18. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!