Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányoknak a tipikus helyes szépfiúknál jobban bejön ha egy egy srácban van valami különleges tehát nem átlagosan néz ki?
Van egy fiu akit ha meglatok a lelegzetem is elakad, annyira szerelmes vagyok bele. Mindennek ellenere minden baratnom azt mondja ra, hogy ronda, pedig nala jobb csavot en meg eletembe nem lattam :D
Szoval a kerdesedre a valasz: izlesek es pofonok. Nem mondhatom azt, hogy nem jellemzo ez a legtobb lanyra, de igenis nagyon sok lanyt (koztuk engem is) inkabb vonzanak a kulonlegesebbek, mint a "szoke hercegek"
Igazából a "különleges" az relatív. Van olyan, aki a suli legrondább fiujaval jon össze es azt gondolja róla, hogy különleges. De csak azért az a srác a különleges számára, mert bele szerelmes. Ez igy megy.
Persze van, akinek a legszexibbek, van akinek az átlagosak, van, akinek a rondak (ez megint relatív) jönnek be.
Na, jo, röviden: ezek, hogy helyes, ronda, átlagos, mindenkinek mást jelent.
Volt szinte tökéletes fiuismerösöm (magas, izmos, szabályos fogak, pöpec öltözködés, kerek segg...), de ö már tul sok volt.
A párom ellenben kopaszodik, alacsony-egyáltalán nem kigyurt, és vámpirfogu :)' Imádom, ö emberien néz ki, nem ijedek meg töle, hogy tul sok lenne hozzám, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!