Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új barátnőnek hogyan adjam be, hogy időnként felhoznék más lányokat is magamhoz?
Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 00:28
2/15 anonim válasza:
Nagysikered nem lesz vele az biztos > rovid lesz az ujbaratnoddel a kapcsolat!
3/15 anonim válasza:
Ha baráti alapon, akkor én ezt már ismerkedésnél tisztáztam volna.
Ha szex, akkor ne hozz fel senkit vagy még most szakíts vele, de jobban tetted volna, ha össze se jöttök.
4/15 anonim válasza:
Nagysikered nem lesz vele az biztos > rovid lesz az ujbaratnoddel a kapcsolat!
5/15 A kérdező kommentje:
Nyilván szexről van szó.. Vagy inkább ne is mondjak neki semmit? Nem lakunk együtt, úgyhogy így azért talán kivitelezhető lehet a dolog lebukás nélkül.
2018. máj. 18. 00:45
6/15 anonim válasza:
hát dugj akit akarsz szingliként
a kapcsolat nem erre való kisfiúcska :)
7/15 anonim válasza:
A réginek hogy adtad be?Ja hogy azért kellet az új
8/15 anonim válasza:
Na a hozzád hasonló gerinctelen férgektől kapok agyf *szt!!! Ha ennyire nem bírsz a farkaddal mi lenne,ha inkább kötetlen szexkalcsolatban lennél,esetleg szingli, aki,szabadon kalandozgat?! Akkor még esetleg a gerinced is megmaradna...
9/15 anonim válasza:
Add meg a csajod elérhetőségét, én addig megdugom őt.
10/15 anonim válasza:
Most mi van??? Rabbi az új barátnőd, hogy mindenről tudnia kell???? :D
Egyébként ha annyi csajod van mi a fenének barátnő. Húzd meg azt is csak időnként, ne hitegesd kapcsolattal, élvezd a lehetőségeket, mert az bizony nem tart örökké. Nemsokára nem lesznek ilyen csajo körülötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!