Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hogy áltok hozzá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy áltok hozzá a szopáshoz?

Figyelt kérdés

Szerettek szopni? Mikor szoptatok először? Élvezitek? Mi a véleményetek a szopásról?

Kort légyszi írjatok!

2018. máj. 17. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
16évesen szoptam először, az elején viszakoztam féltem hogy esetleg elrontom, de utána erőt vettem magamon és kipróbáltam azóta nagyon szeretem csinálni.
2018. máj. 17. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Nos, én még nem szoptam le senkit, párom sem volt még, viszont kiskoromat leszámítva, amikor tudtommal mindenki undorodik a dologtól, ahogy én is, mára úgy vagyok vele, hogy semmi akadálya nem lenne. Ha látnám, hogy ez örömet okoz a nemlétező páromnak, akkor örömmel tenném meg, valószínűleg még élvezném is, mivel szerintem élvezném az elégedett arcot, illetve alapból szeretem amikor valakinek boldog, nem gúnyosan elégedett az arca.
2018. máj. 17. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Amíg nem ismertem a mostani páromat, addig a világ leggusztustalanabb dolgának tartottam a szopást, azokat a hapsikat akik elvárják, és azokat a nőket akik szeretik csinálni. Egyszerűen csak szerelem kellett ahhoz hogy megváltozzon a véleményem. Szóval a válasz: Szeretek szopni, de csak ha igazán szerelmes vagyok.

19 évesen szoptam először, a mostani páromnak.

Az a véleményem róla, hogy ha egy pasi erölteti, a nő meg nem akarja csinálni, akkor az a nő nem szereti a csávót, de erről maga a csávó tehet, és nem lesz jobb attól hogy erölteti.

21/N

2018. máj. 17. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

3-as vagyok. Jól le lettem pontozva.

Fáj az igazság?

Én akkor szerettem meg amikor olyan párom lett aki egyenrangú félként kezelt, tisztelt, támogatott, úgy szeretett ahogy vagyok. Nem kellett neki megfelelnem. Nem őmiatta sminkeltem/öltöztem csinosan stb stb. hanem magam miatt. És ő így fogadott el. Ő volt az első ilyen pasi. Ezért őszintén megszerettem őt. A másik fontos momentum, hogy soha egy percig se eröltetett rám semmit amit én nem akartam. Magamtól próbáltam ki a szopást is. Azóta se mondja soha, hiszen magamtól szeretném csinálni. Ezért szeretem őt.

Nem azt mondom hogy minden pasi csinálja ezt, mert a nők is különböznek és más dolgok miatt érzik azt hogy szeretik őket. De ez a kulcsa mindennek: Éreztessétek a barátnőtökkel hogy szeretitek. Úgy, ahogy ezt ő "elvárja". Ehhez bizony kommunikálni kell, amire itt sokan nem képesek...

Épp ezért pontoznak le.

2018. máj. 17. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Nos ez érdekes...én úgymond zaklatás áldozatává váltam gyerekkoromban...10 éves korom körül csináltam, fogalmam se volt mit teszek vagy az rossz...utána pár évre rá tudatosult h ez úgy nem volt normális. Ezért féltem sokáig h akkora nyomott hagyott bennem h nem tudom majd csinálni, de semmi...

Igazából 24 évesen szoptam először, a barátom nem kérte, egyszerűen csak nagyon felizgatott hogyha rágondoltam, így megtettem....imádom. Olyan szép farka van... ő is imádja

2018. máj. 17. 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os: ez azért elég kemény, jól szétcsapnám a fejét annak, aki ilyet tesz a 10 éves lányommal vagy a húgommal (ha lenne)
2018. máj. 18. 00:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha valami jó, az bármikor jó, kivéve ha kényszerítik.

Ha valami normális egy adott társadalomban, az nem jelenti azt, hogy akár ugyan azon a földrajzi helyen egy másik kultúrában, társadalomban ugyan olyan normális, vagy az ellenkezője nem normális.

Ne legyen emiatt bűntudatod, bár ahogy látom nincs is. Csak azért írtam ezt le, mert sokszor a nagyobbik bajt a társadalmi hozzáállás, a szexualitás, főleg a gyermekkori szexualitás démonizálása okozza és nem maga az abúzus.

2018. máj. 18. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy darabig szégyelltem magam emiatt, aztán valahogy jelentőségét vesztette a dolog. Az érdekes az h ránk nyitottak közben, persze akkor sem értettem mi ez a kapkodás, egyáltalán nem voltam tisztában a helyzettel. Nem lett belőle ügy, aki csinálta, arról biztosan tudom h soha többé senkivel nem csinálta. Ez persze nem jelenti azt hogy nincs felelőssége az ügyben. De ha pl a családom megtudta volna nagy cirkuszt csinálnak, ki is teregetik, mindenki engem sajnál, na az rossz lett volna (nem családtag nyitott ránk). Igen, az ilyesmihez betegnek kell amúgy lenni h vki ezt csinálja egy gyerekkel.
2018. máj. 18. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én személy szerint imádok szopni! :)

16 éves koromban szoptam először és azóta már egy jó párszor volt rá alkalom. :)

2018. jún. 13. 16:34
 10/10 anonim válasza:
Az elején nagyon paráztam, hogy valamit elszúrok, de kellemes csalódás ért. Az akkori pasim folyton bíztatott így egyre több mindent "tanultam". Az elején mondta hogy mit csináljak és diktálta a tempót, de mostanra már teljesen egyedülállóan sikerül elvégeznem.A mélytorkozás elsőre elég furcsa érzés volt, de nem elviselhetetlen. Ha a mélytorok megy akkor a nyeléssel sincs már gond és innen már csak tovább lehet fejleszteni a "tudást" és kisajátítani a fortélyokat. Mostmár inkább azon dolgozom hogy minél intenzívebb legyen a jelenlegi páromnak az érzés. Szóval magyarul igen, szeretek szopni. Ez a saját véleményem kérek szépen mindenkit, ezért ne vessetek meg :)
2018. jún. 24. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!