Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszene egy salátás punci?
Sajnos nagyon szégyenlős vagyok miatta, legszívesebben levágatnék belőle hogy ne legyen ilyen kifordult.
22l
Szerintem teljesen rendben van, nekem volt ilyen barátnőm. :) Tessék szeretni.
25/F
Ne foglalkozz vele!
Nem az a lényeg, hogy saláta, vagy baba, hanem, hogy ki vagy te. Nem a puncidat fogja szeretni, vagy nem szeretni a pasid, hanem téged.
Nekem például simán bejön a salátapunci, de ha nem olyan akkor sem fogom ezért kevésbé szeretni a lányt. ;-)
Csacsi gyerek!
Korai még ezzel foglalkoznod. A fiúk úgy 15-16 éves korukig, amíg még esélyük sincs puncit életben látni, nagy szájjal hirdetik, hogy csak a babapunci a szép. Azután, amikor végre megtapasztalnak egyet, akkor rájönnek, hogy nem ezen múlik, akinek pedig lesz összehasonlítása, az arra is rájön, hogy a "saláta" jobb, mert jobban izgatható, és még jobban körül is öleli a szerszámot.
De senki sem így válasz barátnőt, és nincs olyan, aki visszakozna, hogy: Neked ilyen?! Akkor inkább hazamegyek. Ilyen nincs!!
Ne aggódj, és fogsz te még örülni, hogy neked ilyen. ;)
Nemrég olvastam itt egy kérdést egy olyan pasitól, aki kifejezetten a saláta punit kedveli
Keresd fel őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!