Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyi ideig várnátok egy 21 éves szűz lányra, ha randiznátok, és minden más szempontból tetszene nektek? Elköteleződnétek-e az első együttlét előtt, vagy csak utána?
Természetesen csak utána. Mégis hogy építsek ki valakivel párkapcsolatot, ha azt sem tudom, milyen vele a szex?
Ha mondjuk vallási okok miatt várni akar egy ideig, mert rendezni akarja magában a dolgokat, okés. De egy átlagos lánynál kizárt, hogy a barátnőmnek nevezzem azelőtt, hogy felhúztam volna a cerkára.
Bocs, de így gondolom.
Exemmel első randin már szexeltünk, és kiderült, hogy valami nincs rendben. ÉS NAGYON JÓ, hogy ez hamar kiderült, mert tudtunk rajta dolgozni!
A kérdés elég összetett szerintem.
Egyfelől az ember érzelmileg eltud köteleződni anélkül is, hogy szexelne és amúgy minden értelmes ember aki komolyan akar valamit a másiktól tud várni.
Ugyanakkor a szex is fontos része egy kapcsolatnak és nyilván elképzelhető, hogy türelem szükséges egy szűzzel szemben de ez nem kizáró ok. Ha viszont később sem lesz olyan a szex mint kellene akkor normál esetben vagy szétválás vagy pedig együtt maradás lesz belőle oly módon, hogy a másik vagy mindkettő lemond valamiről és elfogadja ami van... vagy képes így boldogan élni vagy elfogadja, hogy ez már biztos meg itt van és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!