Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok, szép lány salátapuncival vagy átlagos babapuncival?
Figyelt kérdés
Csak szexuális értelemben! Melyik vonzóbb számotokra?2018. máj. 17. 12:49
11/18 anonim válasza:
Inkább a baba és átlagos nekem nagyon nem jön be a saláta.
13/18 anonim válasza:
Én az okosabbat választanám, aki azután is vonzó, hogy szeretkeztünk, mert az idiótáktól egyszerűen a falra mászok... A szex különben is jobb, ha a két fél között a vonzalmon kívül megvan a bizalom és érzelmek is közrejátszanak.
25f
14/18 anonim válasza:
Én csajként nyaltam már baba és salátásabb típust is és szerintem a nagyobb ajkakkal jobban lehet játszani, szopogatni stb. A csiklóját is könnyebben tudtam szopogatni. De ugyanúgy jó a babapunci is, nem lényeg a külső, főleg annak nem aki a farkát dugja BELE . Nekem kifejezetten saláta puncim van és eddig nem volt panasz. Én speciel imádom ha a kisajkaim szopogatják, szívogatják.
26N
15/18 anonim válasza:
Amelyiknek mélyebb hüvelye van,mert rossz ha utána két napig fáj a vége.
18/18 anonim válasza:
Ne legyen olyan mint egy nyílt seb.Inkább akkor salátás nagy csiklóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!