Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak én csinálom vagy a többiek tagadják?
Figyelt kérdés
Felhozódott a barátnőim között a maszturbáció, és én mondtam, hogy néha szoktam. De én voltam az egyedüli aki ezt mondta és a többiek állították, hogy soha nem csinálták. Ez tényleg így lehet vagy csak tagadják? Gáz ha egy lány néha magához nyúl?2018. máj. 17. 07:51
2/11 anonim válasza:
Tagadják tuti és egyáltalán nem gáz. Mindenkinek szüksége van az önkielégítésre és a legtöbb esetben feszültség levezető is. :)
3/11 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy: "kétféle ember van, aki maszturbál és aki hazudik".
Az emberek többsége egyébként szokott, de nem mindenki vállalja. Pefig teljesen természetes dolog.
4/11 anonim válasza:
Sztem mindenki kipróbálja előbb-utóbb,aztán ha orgazmusa van utána nehéz leszokni róla.Nagyon-nagyon jó érzés.Amikor nekem először volt csak néztem ,hogy úristen mi volt ez???:)
5/11 anonim válasza:
hazudna.te hány éves vagy és ők hány évesek? mert ha ilyen 13 akkor lehet hogy igazat mondanak.
6/11 anonim válasza:
Nem gáz.Én senkit sem ítélek el, mert csinálja, és azokat sem, akik nem.Mindkét félnek egészségére!
7/11 anonim válasza:
Tudod ez olyan, mintha megkérdeznek valakit, hogy belepisilt-e már a Balatonba... aki azt mondja hogy nem, az hazudik.
8/11 anonim válasza:
lehet, hogy nem csinálják aktívan, de biztosan próbálta már mindenki. sok lány van amúgy aki nem csinálja, mármint kipróbálta, nem igazán jött be neki és utána nem csinálta. persze ha megkívánja lehet megint kipróbálja, de az is igaz, hogy a legtöbb tagadja, mert szégyelli.
9/11 anonim válasza:
Persze hogy hazudnak :D Van kivétel mindig aki tényleg nem csinálja, de nagyon ritka. Tisztelem azokat a csajokat akik vállalják!
10/11 anonim válasza:
Nekem 2 év alatt kb 3szor került sor ilyenre. Szóval van ilyen igen. Hiàba kívànnàm a szexet, az orgazmust, ez nem olyan mintha pasival lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!