Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagyrésze miért nem tud igazán jól szopni?
hát, én imádok szopni, élvezettel, változatosan csinálom, és mélytorkozni is szeretek (engem izgat, ha nem kapok ilyenkor levegőt, és valahogy nincs öklendezési reflexem ezekben a helyzetekben). VISZONT. egyéjszakásban eszembe nem jutni leszopni egy pasit, főleg nem beleéléssel, azt a szerelmemnek tartogatom. ahhoz, hogy egy nő jól tudjon szopni, akarnia és élveznie kell, vagyis nagyon akarnia magát a pasit, és akár szeretnie.
ráadásul nem minden pasi szereti ugyan úgy...volt exem, aki szerette ha kézzel is dolgozok közben rajta, volt aki szerette ha direkt picit fogazok, és volt aki utálta a kezezést, és azt imádta, ha szívom teljes erővel, mint egy porszívó :D szóval hülyeség ilyen általánosító kérdést leírni, lehet, hogy más pasinak nagyon is bejön, ahogy valamelyik lány orálozott. ha jobban esne máshogy, szólj, és vezesd rá a lányt.
ezért is vagyok a komoly kapcsolatban való szex híve, ahol vannak érzelmek. ott mivel érdekel, hogy a másik is nagyon élvezze, kitapasztalja az ember, hogy jó a másiknak, mire izgul, minden kis finom rezdülésből tudja, most épp hogyan kívánja... nem elképzelhetetlen számomra, hogy alkalmi szexnél ne jöhessen össze a jó szopás, de nincs akkora motivációja az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!