Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok nagyrésze miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nagyrésze miért nem tud igazán jól szopni?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sok csajt kipróbáltam és egyszerűen nem tudják normálisan csinálni, itt most főként a mélytorokra gondolok, de a sima cumizás se megy valami jól nekik (persze azért vannak kivételek), meg többen azzal jöttek, hogy túl nagy a farkam pedig csak 17 cm. Vélemény?
2018. máj. 17. 00:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb lány azért tanítható, van nagyon kevés, aki született zseni és van kb ugyanennyi, aki sosem fog tudni jól szopni. De itt is nagyon fontos az, hogy a fiú visszajelzéseket adjon a lánynak... És ez sokszor elmarad szerintem.
2018. máj. 17. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ugyan azért, amiért nagyon nagyon sok pasi nem tud rendesen nyalni és a legtöbb ujjazása néha már kínzásnak minősül
2018. máj. 17. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

hát, én imádok szopni, élvezettel, változatosan csinálom, és mélytorkozni is szeretek (engem izgat, ha nem kapok ilyenkor levegőt, és valahogy nincs öklendezési reflexem ezekben a helyzetekben). VISZONT. egyéjszakásban eszembe nem jutni leszopni egy pasit, főleg nem beleéléssel, azt a szerelmemnek tartogatom. ahhoz, hogy egy nő jól tudjon szopni, akarnia és élveznie kell, vagyis nagyon akarnia magát a pasit, és akár szeretnie.

ráadásul nem minden pasi szereti ugyan úgy...volt exem, aki szerette ha kézzel is dolgozok közben rajta, volt aki szerette ha direkt picit fogazok, és volt aki utálta a kezezést, és azt imádta, ha szívom teljes erővel, mint egy porszívó :D szóval hülyeség ilyen általánosító kérdést leírni, lehet, hogy más pasinak nagyon is bejön, ahogy valamelyik lány orálozott. ha jobban esne máshogy, szólj, és vezesd rá a lányt.

ezért is vagyok a komoly kapcsolatban való szex híve, ahol vannak érzelmek. ott mivel érdekel, hogy a másik is nagyon élvezze, kitapasztalja az ember, hogy jó a másiknak, mire izgul, minden kis finom rezdülésből tudja, most épp hogyan kívánja... nem elképzelhetetlen számomra, hogy alkalmi szexnél ne jöhessen össze a jó szopás, de nincs akkora motivációja az embereknek.

2018. máj. 17. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!