Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem vállal fel úgy igazán?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vállal fel úgy igazán?

Figyelt kérdés

Magyarországi kisvárosból származom, ám Németországban élek. Valahogy idekeveredett az a srác is, akiért odáig voltam annó. Közel kerültünk egymáshoz, szerelmesek vagyunk. Érzem, hogy szeret. Itt felvállal mindenki elött.

De ha telefonon beszél a haverjaival és valami olyat mesél nekik, amit együtt éltünk át, az én nevemet nem említi, többesszámban beszél, de a nevemet nem említi sosem. 3 hét múlva együtt utazunk haza 1 hétre. Azon jár az agyam, hogy én 1 hétre offolva leszek. Mondogatja szinte mindennap, hogy milyen jó lesz hazamenni, ide megyünk meg oda, bandázunk a haverjaival meg az én haverjaimmal. De ilyen és hasonló apró jelekből úgyérzem, hogy nem mer felvállalni az otthoniak előtt. Említettem már neki, de csak nevetett, hogy ez butaság.

Butának is érzem magam. Ez az első olyan kapcsolatom, ahol érzem, hogy viszont vagyok szeretve. De én szeretném széttkürtölni, hogy ő az enyém és én az övé. Oltári gáz, szerintem is, de az is zavar, hogy mégcsak arról sem esett szó, hogy ezt a közösségi oldalon kirakjuk...

Cink az egész kérdés, tudom, meg nem egy kis pisis vagyok már, dehát a jó öreg testképzavar mikre nem képes..

22/N

2018. ápr. 22. 01:10
 1/2 Umaku ***** válasza:

Ha ennyire zavar akkor fel a harci öltözetet és előre!

Kezd te, rakd ki a közösségi oldalakra hogy együtt vagytok, szólj bele a beszélgetésbe hogy “ÉN IS OTT VOLTAM” ,majd győzedelmi mosollyal veregesd hátba a kicsikét.

( mellesleg nem lehet hogy azért nem mondja a neved, mert neki természetes hogy veled együtt volt? :D)

2018. ápr. 22. 03:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Rohadt gáznak érezném ezeket a dolgokat. Nyilván nevetnék rajta, meg eezeknél jóval merészebb vagyok, csak nem akarom, hogy teljesen idiótának nézzen, bár ezzel szerintem tisztában van.

A minap beszélt az egyik haverjával. Elég rosszul hallották egymást, bár én azt hallottam ki a srác szavaiból, hogy ,,sikerült megdugnod azt a csajt?"

Betámadtam vele egyből, aztmondta miért kérdezne ilyet, mondtam neki, hogy együtt vagyok valakivel...

Nem tudom, feleslegesen húzom fel magam ilyen dolgokon, mint valami rossz tini. :DDD

2018. ápr. 22. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!