Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megy el olyan hamar, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy el olyan hamar, ha én is élvezem a szexet?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány, ő a férfi.

Amikor szexelünk és nekem nagyon jól esik, akkor elég hamar elmegy. Alapvetően nagyon figyelmes, törődő, de nekem nem mindig kell ez a "kézzel-szájjal" dolog. Nem haragszom rá, de nem értem, miért megy el hamarabb, amikor nekem is jobb? És a misszionárius póz is egy ilyen...arra is azt mondta, hogy ha így vagyunk együtt, akkor hamarabb megy el.

Nem kamasz már, szóval nem az idő, gyakorlás lesz a baj.

2018. máj. 16. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert oriasi plussz ad amikor hallod latod, hogy a no is elvezi es sokkal jobban beindit
2018. máj. 16. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
A hamar az mennyire hamar? 5 perc alatt? Ám biztos az van, hogy annyira felizgul attól, ahogy lát téged is nyögdécselni, hogy egyből el is megy ettől. Ezzel sajnos nem igen lehet mit kezdeni, mert berögzött dolog, tehát automatikus jelenség, persze írtad nem kell gyakorolni stb., de bizony ezt is kell, hogy elvonatkoztasson ettől és ne menjen el az nagy munka lesz megtanulni.
2018. máj. 16. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem mindig van így és szerintem 5 perc se kell neki, amikor nekem is tényleg nagyon jó. H világosban szexelünk, akkor van csak ez.
2018. máj. 16. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az a baj, amit írtam, hogy látja, hogy élvezed. Tehát ezért megy el misszibe, mert ott is szemből lát és ezért megy el világosban is, mert akkor is lát. Kutyuba, akkor ezek szerint tovább bírja, mert ott nem látja az arcod :) Bár trükközhetnél vele és egy tükörből odavillantanád neki az arcod. Tényleg ez nem is hülyeség, amit írok! Ha eddig mondjuk kutyuban tényleg tovább bírta, próbáljátok ki ugyanezt tükör előtt, hogyha kutyuban is látná a pofid, akkor is hamar elmenne e, mert akkor tényleg az a baj, hogy lát téged élvezni. Egy próbát megér ez szerintem, majd írd meg hogy ment.
2018. máj. 16. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:

A legerotizálóbb dolog hallani, hogy a nő elélvez, vagy ahhoz közelít.

Próbáld ki, hogy ne add a jelét az érzésednek, csak amikor már a csúcson vagy.

2018. máj. 16. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez tök normális. Amikor elkezdem magamat izgatni misszionárius közben, akkor az én párom is gyorsabban elmegy, mert sűrűbben húzódik össze a hüvely, plusz persze a látvány, ahogy azt már írták.
2018. máj. 16. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
amikor csinálja szorítsd össze mintha pisilési ingert tartanál vissza hamarabb elmész.Vagy fekvő helyzetbe ülj bele és feküdj rá hagyd hogy ő csinálja te pedig szoritsd össze ahogy fentebb írtam.
2018. máj. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!