Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Hogyan probaljam meg a kulonbozo szexualis fantaziaimat a baratnommel oszinten es szegyenerzet nelkul megbeszelni?
Vannak teljesen artalmatlan am szamomra fontos vagyak amiket a szexben szeretnek de felek mert gatlasos vagyok ezen a teren valamiert, hogy elohozzam oket.
Tapasztalataitok mik, altalaban nektek mikent rukkoltak elo a parjaitok a kulonbozo fantaziakkal?
Koszonom a valaszokat
Nem fog. Mese az amit a változatos szexuális életről mondanak, a legtöbb nő csak a misszionáriust erőlteti, és nagyon néha esetleg mást is, de akkor aztán egy évig hallgathatod.
én barátnőmmel szinte minden szexuális fantáziámat kiéltem. Mi a titkom: leülök vele és megbeszélem. Elmagyarázom mi izgat, miért találom izgatónak, mit szeretnék csinálni. A MIÉRT a legfontosabb, mert ha a csaj megérti, hogy miért izgató számodra, akkor általában nem mond nemet, sőt lehet ő is kezdi kívánni.
Akkor könnyen elrontod, ha csak azt mondod, hogy "szeretném ha megbilincselnél és elvernéd a fenekemet" és nem tudod megmagyarázni, hogy miért is izgalmas ez neked. Ne értsd félre, hogy őt is izgatja a bilincs, akkor egyből igent mond, de ha nem, akkor magyarázat kell.
De a kommunikáció a legfontosabb. Azzal nem érsz semmit, ha most nem mondasz semmit, mert nem akarod elijeszteni. Beszélni kell vele, jó sokat
És akkor most egy női válasz, hogyan esne ez jól nekünk:
Felveted, hogy beszélgessetek egymás titkos vágyairól. Biztosítsd arról, hogy szégyenérzet nélkül elmondhatja neked, miről szokott fantáziálni,mire vágyik, mert te minden szexuális vágyát valóra akarod váltani. Hagyd, hogy meséljen. Lehet, hogy végül olyan szerencsés leszel, hogy vannak egyező vágyaitok. Aztán persze te is meséld el neki, hogy ez vagy az izgat, és mondd el miért.
Viszont annak akinek vannak rendhagyó vágyai, el kell fogadnia, hogy a másikat esetleg taszítják ezek a dolgok. Én nőként úgy vagyok vele, hogy ha az illetőt nem izgatja fel ugyanúgy, el sem várom, hogy " a kedvemért" belemenjen a kis perverzióimba, mert nekem az nem lenne jó érzés ha ő ezt nem élvezi.
Esetleg kezdj puhatolozni a mit gondol errol arrol modszerrel. Ha konnyebb ugy, elotte igyatok picit, hogy oldja a gatlasokat.
Szerintem a fokozatossag a lenyeg..kezdjetek el beszelgetni a szexrol, aztan lehet egyre jobban belemenni a perverziokba. Tuti, hogy neki is vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!