Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezdjünk neki a szerepj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjünk neki a szerepjátéknak?

Figyelt kérdés

Sajnos kissé ellaposodott a szexuális életünk a párommal. Nagyon szeretjük egymást és még mindig nagyon vonzónak gondoljuk a másikat, de már néha unalmas a szex. Három éve élünk együtt. Arra gondoltam, hogy kipróbálhatnánk a szerepjátékozást, de nem tudom hogy kezdjünk neki. Engem izgatna más bőrébe bújni, de félek, hogy erőltetett lesz, elvégre mégse vagyok színésznő. Valaki, aki tapasztalt ebben, tud tippeket adni?

22l

2018. máj. 15. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Most arra gondolsz, hogy felcsatolsz egy műpéniszt és megdugod? :)
2018. máj. 15. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, ilyesmire nem vágyom :D Arra gondolol, amikor eljátszuk, hogy teszem azt bűnöző meg rendőr vagyunk, vagy orvos és beteg, szerelő és háziasszony, stb... de nem tudom hogy kezdjünk neki. Egyáltalán hogy vegyük egymást komolyan színészkedés közben.
2018. máj. 17. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már ennyi fantáziátok sincs....
2018. máj. 19. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne vegyétek egymást komolyan.

Nem vagytok színészek,és nem kasszasiret akartok.

Annyi a lényeg hogy huzzátok mint a tésztát,de legyen benne sexiség-simi,tapi.

Egyszer csak eljön a pont amikor viszont már mehet a menet.

Mondjuk a beteg-doktor verzióban.

- Dr nő olyan furcsa merev a péniszem amikor pucéran látom!

-ezen csak számmal segithetek. És akkor oràlozol.

Meg hasonló bugyutaságok.

2018. máj. 19. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan ciki,mint vmi karneval!
2018. máj. 27. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!