Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM imádó lányok, izgat titeket az ha kikötöznek és csalánnal verik el popsitokat, ciciteket esetleg puncitokat?
Hat ezt nem ...csalán semmi keppen a puncimnak annyi is volna ez veszélyes!!!
De volt már olyan hogy a pasi a farkával föl pofozott , megszopatott úgy hogy kihúzta a nyelvem és jól metorkozott, persze kötözve volt a kezem , labom a nyakamhoz és így föl tartottam a fejem.
Hasamon fekudbe össze volt kapcsolva a kezem ill nyakam.
Imadok alatadelt szerepben lenni és megalaznak teliibe verik az arcom a meleg sperma lávát az egesz testemen IS.
Egyszer élünk és az élet rövid.
19 l.
Ha épp nincs partnered és ezt kipróbálnád egy 40-es pasival is, szólj! ;-)
1# voltam. Fiúk tudom hogy mindenki ki van éhezve a puncira , puncimra de könyörgöm ennyi üzenetet meg a pasimtol sem kaptam ...:) soha.!!
Az én puncimat meghagyom magamnak nem szúrja le semkisem a kis edest....:) úgyis csak arra kellene nektek.
köszönöm.
1-és ill 6# voltam....
Fiúk nem hiszem el hogy mindenki írjál.....
Nem kerek több levelet...
Köszönöm.
Volt hasonló élményem de az olyan volt hogy egy erdőben csináltuk teljesen pucéran de ugye nagyon sötét volt és bele "gurultunk" a csalánosba (rengeteg volt) és aztán a barátom elkezte ütöketni csalánnal a puncim és a mellem aztán be sikositozta a csalánt és feldakta nekem de kb fél másodpercig volt fenn mert nagyon rossz volt aztan csalannal elkeztem verni a heréit és a farkát és ugy csináltuk tovább elég izgalmas volt.. 20 éves voltam és a kiütések kb 2-3 óráig nagyon fájtak aztán eltüntek
23/L
9
Ez valóban nagyon izgalmasan hangzik.
És csinálnád újra ha adódna lehetőséged rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!