Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok miközben a pasitok nyalna titeket, kérdezés nélkül elkezdené a popsitokat is nyalni?
Figyelt kérdés
Mi lenne a reakciótok?
Kort is írjatok.
2018. máj. 15. 13:37
1/11 anonim válasza:
Én szoktam trükközni ilyennel és általában pozitív a dolog fogadtatása, így gyanítom, hogy a nők válasza is ez lesz, hogy szeretik .
2/11 anonim válasza:
Soha nem állítottak le ilyenkor
3/11 anonim válasza:
nem szeretem, mert fertőzésveszélyes az oda-vissza 20/L
4/11 anonim válasza:
Rendszeresen kényezteti szájjal, ujjal a popsimat a párom. Imádom.
7/11 anonim válasza:
Én hagyni szoktam, sőt élvezem is.
8/11 anonim válasza:
Ilyen helyzetben hatalmasabb intenzitásu az elélvezésem!Imádom!42N
9/11 anonim válasza:
Én kiakadtam.:D Majd szóltam, hogy fejezze be és ne merészeljen a közelébe menni 😂 De egyébként néha-néha próbálkozott, mert látta, hogy élvezem. Igazából jó érzés, de van egy kis szégyen érzetem ilyenkor, kínosnak tartom a dolgot. Kérni meg egyáltalán nem merem még. Utána annyira nem szeretek csókolózni sem. Szóval én is szeretem és kívánom, de egy kicsit gátlásos vagyok még ebben, nem szoktam meg..:)
24N
10/11 anonim válasza:
engem piszokul fel tud izgatni a dolog ha ott is kényeztetve vagyok.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!