Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feszült vagyok mindig szexelni akarok és erotikus dolgokat böngészek. Hogy szokjak le erről? :D
Figyelt kérdés
Nem akarom a szexualitást feszültséglevezetésként használni. Korábban nimfomániával kapcsolatos kérdést tettem ki. Azóta tudom, hogy nem vagyok az, de valószínűleg a feszültség miatt akarok állandóan szexelni, ami nem megoldás. Valaki már ilyesmiről sikeresen leszokott?2018. máj. 14. 21:01
11/13 anonim válasza:
Ha megismerlek, az első dolgom lesz, hogy jól felidegesítelek... :D
12/13 anonim válasza:
Érdekes, a napokban azon filózok, hogy mennyire felizgat már csak a puszta gondolata annak, hogy ha lenne egy lány, aki mindig tiszta idegállapotban érkezne haza (suliból, munkából, vásárlásból, szóval mindegy), és erőszakkal rákényszerítene a szexre, rajtam vezetné le, tökre mindegy hogy milyen passzban vagyok, ha jól esne, ha nem, és ő nagyon erőszakos módon rám mászna és a magáévá tenne. :D Szerintem ennek sok pasi örülne, szóval azt mondom neked, hogy még mindig jobb természetes úton nyugtatni magad, mint gyógyszerekkel, piával, cigivel, akármivel.
13/13 A kérdező kommentje:
Azzal nem szexelek, aki megbánt vagy felbosszant, mert velük vitatkozom és az kizáró ok.:D Viszont ne aggódj, elég feszültség ér.:D
Nem tudnék mást olyanra kényszeríteni, ami rossz neki. Szeretek másnak örömöt okozni. Persze cukin azért bepróbálkozok és kelletem magam, néha tényleg erőszakosabban nyomulok, de a nem az nálam nem.:) Az más kérdés, ha játékosan és pajkosan "rádumálok" valakit. Ha így értetted, akkor az nekem is bejön fordítva, viszont semmi erőszak.:D
2018. máj. 15. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!