Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaginizmussal küzdött már itt valaki? Segítség?
Figyelt kérdés
Egy ideje már együtt vagyunk a párommal, jól megy egymás kielégítése minden téren, viszont a behatolás még nem sikerült. Eljutunk egy pontig, nem fáj nekem, viszont nem sikerül a behatolás. Szűz vagyok még. Egy ujj bemegy, nőgyógyászati vizsgálat is meg. Van erre valami megoldás? Köszönöm!2018. máj. 9. 14:17
1/7 anonim válasza:
Próbáljátok meg análba. Aztán ha túlvagy egy orgazmuson, gumi fel és mehet punciba.
2/7 anonim válasza:
Intim torna esetleg ?!
Legyetek nyugodtak és lazuljatok el teljesen, talán stresszelsz te vagy ő közben ?! Minnél többet csináljátok, és minnél jobban elengeded magad te is és a párod is, annál jobb lesz, hidd el !
Egyébként lehet, hogy csak ő csinál valamit rosszul.
Bár elég nehéz számomra erre megfelelő választ adni.
3/7 anonim válasza:
Ha a nőgyógyász nem találta semmilyen fizikai akadályát a behatolásnak, akkor pszichés a problémád, érdemes lenne szexuálterapeutát felkeresni.
4/7 anonim válasza:
A múlt héten volt egy lány, ugyanezzel. Keress vissza, írj neki. Talán ketten ügyesebbek lesztek.
5/7 anonim válasza:
3-as nagy igazságot mond. Vagy nem is akarod legbelül, vagy annyira félsz tőle---> azaz éretlen vagy---> azaz még inkább ne szexelj, később nehogy vissza üssön valami lelki probléma. Soha ne azért szexelj, mert kell , mert a pasi akarja, mert mindenki más is szexel. Azért szexelj, mert te akarsz szexelni. Érzelmek vagy testi vonzalom miatt, mindegy, de te akard és ne megfelelni akarj.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már nem vagyok 16 éves, benne vagyok a korban, nagyon is szeretném a behatolást. Tény hogy szinte állandó stresszben vagyok az egyetem miatt, de amikor orálisan elégít ki, nagyon el tudok lazulni, mikor rátérnénk a lényegre, akkor pedig nem sikerül. Néha úgy érezzük h egy kicsit bement, de tovább nem megy. A párom igazán kitartó és figyelmes, gyengéd, de lassan megelégeli, ahogyan én is már megelégeltem hogy nekem nem megy.
2018. máj. 10. 09:38
7/7 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok, hogy alakult a probléma? Pontosan úgyan ebben a helyzetben vagyok én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!