Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi alapján határozzák meg, hogy milyen méretű férfinak milyen méretű óvszer kell? Hogy is megy ez?
Rá van írva,hogy hány mm-s az átmérője.
A legtöbb helyen 53-56 mm-est árulnak,hiszen az az átlag.Egyébként ezt a férfinak kell kitapasztalnia.
Itt egy mérettáblázat:
Kerület cm-ben / óvszer méret
9.5 - 10 cm / 47 mm
10 - 11 cm / 49 mm
11 - 12 cm / 53-56 mm (normál méret)
12 - 13 cm / 60 mm
13 - 14 cm / 64 mm
15 - 15 cm / 69 mm
15+ / erre is jó a 69-es
Neked átlagos a méreted,így persze,hogy nem kellett sokáig keresgélned a méretek között.
De ,akinek nem jó az átlagméret,annak muszáj valahogyan tájékozódnia.
Márka és márka között is van különbség ugyanazon méretek között.Pl.a Masculan átlagosa túl szűk,igazából átlagnál kicsivel vékonyabb péniszre való.
Nekem 13,5cm a kerülete(4,8cm vastag). Amikor először vettem kotont nem értettem miért szorítja el, hiszen 53mm-t ír. Aztán vettem XXL-t de azok is csak 56-57mm-esek voltak, amik szintén nagyon szorították. Utána rendeltem mysizet, ahol 64mm-est ajánlottak, de az meg már kicsit laza volt. A 60mm-es lett végül tökéletes, amit boltban sajnos nem lehet kapni.
Teljesen abszurd. Átlag feletti vastagsággal rendelkezem és csak neten tudok rendelni. Ellenben hosszra 19-20centiig vannak, ami meg a férfiak 1%-ának sincs.
Köszönöm szépen mindenki segítségét :)
Így már van egy halvány fogalmam a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!