Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm változni fog idővel? Lenyugszik?
Sziasztok!
Barátnőmnek én vagyok az első barátja, amióta együtt vagyunk eléggé be van indulva. Régebben is be volt, masztizott is sokat, de mióta együtt vagyunk mindig szexelni akar, akár szex akár szopás, akármi.
20 éves, idővel vajon nyugodtabb lesz?
ja egyedül is jó filmezni, de ha megbeszélem vele, hogy megnézem akkor megsértődik, ha utána feldobom, hogy inkább megnézem egyedül :D
én sem a képernyőt bámulom, amikor együtt vagyunk, akkor vele foglalkozom, csak az egyik közös program a közös filmezés, nem lehet egész nap csak dugni :D
Előbb-utóbb el fogtok jutni oda hogy rájöttök: neked sok a csaj, neki meg kevés vagy.
Más temperamentum, más habitus.
Nem hinném, hogy változni fog a közeljövőben, ponthogy bele fog jönni és még többet akar.
És ez szerintem a kapcsolatotok végét fogja jelenteni.
Nem passzoltok össze. Erről nem tehetsz te sem, sem ő. Más a habitusotok, neked kevesebb kell, neki több.
És ezt nem rosszindulatból írom, szimplán én így látom a problémád alapján.
nem a mennyiség zavar, hanem hogy bizonyos helyzetekben is rám mászna
mondjuk a kérdés láttán azt mondta visszafogja magát, szóval meglátjuk a jövőben milyen lesz
annyira nem súlyos a helyzet, mint ahogy tűnhet, lehet rosszul fogalmaztam
Hát srác, azt kell mondjam, te nem érdemled meg ezt a csajt.
Én éppen ilyen voltam a 20-as éveim elején, és ennek a tulajdonságnak minden pasi örült, aki csak közel állt hozzám....
Inkább mozizz, vagy legózz. A csajokat hagyd meg a férfiaknak.
szexelünk eleget, van olyan nap amikor 4-5 menetet is
viszont vannak más elfoglaltságok, amikor egy kis nyugalmat igényel, hogy betudjuk fejezni :)
szóval azért nem vagyok férfi, mert egy filmet végig akarok nézni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!