Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől alakul ki az sok lányban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakul ki az sok lányban, hogy eldöntik, hogy ők sosem lesznek benne orálban?

Figyelt kérdés

Foleg fiatalabbakkal volt dolgom es teljesen buszken mellet veregetve nyogték be hogy ok mar bizony sosem fognak szpni. Igy ki lett jelentve az ismerkedes elejen mar amikor melegedtek a dolgok. Sajnos anno voltam olyan hulye hogy belementem ilyen kapcsolatokba, pedig en barmikor szivesen megteszem es en is igenyelnem ugyan ugy.

Mi okozza ezt hogy mar fiatalon eldontik hogy ok sosem fogjak? Van ennek valami magyarazata? Altalaban akik ezt kinyilvanitottak azok sosem tudtak megmagyarazni hogy miert, mivel ki se probaltak.

2018. máj. 7. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Pont az olyanok miatt, mint a 7-es. Mert sok pasi úgy kezeli a témát, hogy a nők megalázva érezzék magukat ettől, és mivel ők a hangosabbak, a lányoknak pedig nincs más tapasztalata, így próbálnak ennek ellenállni.

Magamból kiindulva ehhez azért kell némi érzelem, de amint a lány bízik benned és szeret, úgyis meg fogja próbálni, mert örömet akar okozni. Ez egyben egy jó teszt is: egy ilyen mondattal nagyon könnyű kiszűrni az olyan pasikat, akik csak a szexre hajtanak, és nagy eséllyel tényleg megaláznák a lányt.

2018. máj. 8. 15:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Számomra kijelentette a barátnőm, hogy nem teszi meg, néha megkérdeztem, hogy miért nem, de felháborodva és fellengzősen mindig terelt annyival, hogy "Mert csak nem és kész." (Én közben nyaltam állandó szerrel, bár ez az én hibám is, szóval én lettem megalázva.) Aztán 9 hónap elteltével azt mondtam, hogy megalázva érzem magam, hogy csak adok ilyen téren, vissza nem kapok, szóval vagy lesz valami, vagy hagyjuk egymást. Azóta egyszer "megnyalta" kb az első 3 centin 2 másodpercre, de semmi több, állítása szerint lehet nem fog neki menni. Mondtam neki, hogy biztosan lesz valaki, akit fog úgy szeretni, hogy megtegye és sajnálom, ha nem én leszek az. Pedig úgy tűnik, hogy nem.
2018. máj. 8. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

ahogy le is írtad kérdező... lesz majd valaki akinek megcsinálja, akiért félre dobja az elveit és azt akarja, hogy a pasinak nagyon jó legyen.

De te is lehetsz ez a pasi, csak más módszerrel kell hozzá fognod. Nem kérlelni kell, nem alkudozni, hanem egyszerűen elcsavarni a fejét, felkelteni az érdeklődést, ha meg tudod tenni, hogy a szopás neki nagyon izgató legyen, kíváncsi legyen rá, érezni akarja a farkadat a szájában, akkor nagyon hamar megszereti, de ehhez el kell teljesen csábítanod

2018. máj. 8. 15:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Es ezt mivel erjem el? Akarmit probalok nem mozdul arrafelé.. nem tudok mit csinalni.
2018. máj. 8. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Ő is látja, hogy nagyon rágörcsöltél. Ha már el akartad hagyni emiatt és ezt tudja is, elég nehéz lesz rendbe hozni. A titok az, hogy mindig adsz és nem vársz cserébe, és egy jó kapcsolatban ez kölcsönös, tehát kapsz is. Te már a nem vársznál elrontottad, de még rendbe lehet hozni. Az értetlenség csak ellenállást vált ki, szóval a legjobb, ha leszállsz a témáról és megpróbálsz annyira a kedvében járni, hogy viszonozni akarja. Ha kérdezgeted, vádolod, fenyegeted, tényleg csak azt éred el, hogy romba döntöd az önbecsülését és még annyira se lesz hajlandó, mint most.

Van, aki képes várni akár a végtelenségig és van aki enélkül el sem tud képzelni egy kapcsolatot. Neked kell mérlegelned, hogy mennyit ér ez a lány az életedben.

2018. máj. 8. 19:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Várok még, bár így is vártam már majdnem egy évet, sosem hoztam szóba, de kezdett lapos lenni az egész és felhoztunk a problémákat, amin mindketten javítottunk, ezen viszont még nem nagyon sikerült.
2018. máj. 8. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!