Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől alakul ki az sok lányban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakul ki az sok lányban, hogy eldöntik, hogy ők sosem lesznek benne orálban?

Figyelt kérdés

Foleg fiatalabbakkal volt dolgom es teljesen buszken mellet veregetve nyogték be hogy ok mar bizony sosem fognak szpni. Igy ki lett jelentve az ismerkedes elejen mar amikor melegedtek a dolgok. Sajnos anno voltam olyan hulye hogy belementem ilyen kapcsolatokba, pedig en barmikor szivesen megteszem es en is igenyelnem ugyan ugy.

Mi okozza ezt hogy mar fiatalon eldontik hogy ok sosem fogjak? Van ennek valami magyarazata? Altalaban akik ezt kinyilvanitottak azok sosem tudtak megmagyarazni hogy miert, mivel ki se probaltak.

2018. máj. 7. 22:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
amikor 16 éves voltam akkor én is azt mondtam hogy sosem fogok ilyet csinálni, mostanra viszont nem szivesen hagyom ki! :)
2018. máj. 7. 22:49
 2/16 anonim ***** válasza:
42%
Mert megerőszakoltak.
2018. máj. 7. 22:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm ilyen volt nagyon, aztán egyszer mondtam neki, hogy csak próbálja meg egyszer, ígérem nem fogom többet mondani. Azóta ő kéri, többször mint igényem lenne rá, úgyhogy szerintem ez könnyen meg tud változni bárkinél
2018. máj. 7. 22:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyrészt két dolog van benne:

- Egyrészt az idegenkedés, hogy egyébként a "vizelőszervedet" kellene a szájukba venni. Nézd meg, hogy általában az olyan finnyáskodó lányok állítanak ilyet amit írtál.

- Másrészt, meg az játszik itt közre, hogy a "kapd be", "ez szop@s" a "na jól megszop...@tott ez a dolog"... formájú mondatok mind negatív értelműek, s ezért azt hiszik, hogy egyébként az tényleg egy kellemetlen dolog és csak a riba...ncok csinálják.

2018. máj. 7. 23:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Én is tini koromban ezt mondtam. Addig amíg a mostani párommal össze nem jöttem. Nem tudom valszeg a nagyon erős és mély érzések miatt is mentem bele a dologba. Azóta imádom neki csinálni. De valszeg ha egyéjszakás kaladban lennék nem tenném meg szintén. Bár nem is szorulok rá :D 22/L
2018. máj. 8. 00:20
 6/16 anonim ***** válasza:
16%
mert prűd ribizlik. a férfi persze nyaljon folyton de sok nő baszik szopni
2018. máj. 8. 00:23
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
na az ilyet én nem is tekintem nőnek
2018. máj. 8. 00:24
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
#7 Ha neked ennyi fogalmad van a nőiességről, akkor menj inkább papnak.
2018. máj. 8. 02:19
 9/16 anonim válasza:

Én még sosem hallottam ilyet :D szerintem minden csaj szereti.

24L

2018. máj. 8. 09:10
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha lenne 100 forintom minden olyan kijelentésre, amit egy fiatal, tapasztalatlan gyerek mondott és amit 1 év múlva már teljesen elfelejtett... hát az jó lenne.

arra a kérdésedre, hogy mi okozza: az éppen aktuális trend, ahol a lányok büszkének és határozottnak érzik magukat, mikor kijelentéseket tesznek az elnyomó férfiakkal szemben. Ez egészen addig érvényes is, amíg nem találnak egy olyan pasit akiről lemászni sem tudnak.

Ha pedig megmagyarázni sem tudják, az egyértelmű jel, hogy valakit utánoznak, követnek, de nem tudják miért, csak csinálják, mert menőnek hiszik

2018. máj. 8. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!