Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakul ki az sok lányban, hogy eldöntik, hogy ők sosem lesznek benne orálban?
Foleg fiatalabbakkal volt dolgom es teljesen buszken mellet veregetve nyogték be hogy ok mar bizony sosem fognak szpni. Igy ki lett jelentve az ismerkedes elejen mar amikor melegedtek a dolgok. Sajnos anno voltam olyan hulye hogy belementem ilyen kapcsolatokba, pedig en barmikor szivesen megteszem es en is igenyelnem ugyan ugy.
Mi okozza ezt hogy mar fiatalon eldontik hogy ok sosem fogjak? Van ennek valami magyarazata? Altalaban akik ezt kinyilvanitottak azok sosem tudtak megmagyarazni hogy miert, mivel ki se probaltak.
Nagyrészt két dolog van benne:
- Egyrészt az idegenkedés, hogy egyébként a "vizelőszervedet" kellene a szájukba venni. Nézd meg, hogy általában az olyan finnyáskodó lányok állítanak ilyet amit írtál.
- Másrészt, meg az játszik itt közre, hogy a "kapd be", "ez szop@s" a "na jól megszop...@tott ez a dolog"... formájú mondatok mind negatív értelműek, s ezért azt hiszik, hogy egyébként az tényleg egy kellemetlen dolog és csak a riba...ncok csinálják.
Én még sosem hallottam ilyet :D szerintem minden csaj szereti.
24L
Ha lenne 100 forintom minden olyan kijelentésre, amit egy fiatal, tapasztalatlan gyerek mondott és amit 1 év múlva már teljesen elfelejtett... hát az jó lenne.
arra a kérdésedre, hogy mi okozza: az éppen aktuális trend, ahol a lányok büszkének és határozottnak érzik magukat, mikor kijelentéseket tesznek az elnyomó férfiakkal szemben. Ez egészen addig érvényes is, amíg nem találnak egy olyan pasit akiről lemászni sem tudnak.
Ha pedig megmagyarázni sem tudják, az egyértelmű jel, hogy valakit utánoznak, követnek, de nem tudják miért, csak csinálják, mert menőnek hiszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!