Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kigúnyolt a partnerem a farkam miatt. Akkor ez kicsi?
26 èves fèrfi vagyok! Volt már komoly kapcsolatom és sok egy alkalmas is. Most a legutóbbi nagyon rosszul alakult! Lezuhanyoztunk együtt már akkor láttam hogy nem stimmel valami! Rátértünk a dologra és elkezd nevetni! Kèrdezem mi az? Olyan szöveget nyomott le nekem hogy inkàbb le sem írom! Lényeg hogy szerinte a farkam egy vicc! Azt hozzá kell tennem mindig magabiztos voltam e tèren. 16/4 és ez egy àtlagos méret.
De ezentúl inkább félve fogom bevetni mert lehet ez tènyleg akkora amit inkàbb rejtegetni kell! Azt mondta ne legyek nagyra magammal mert a pö..öm is kicsi és ilyet akárhol talál. Nem vagyok jobb az àtlagnàl akkor mit akarok tőle? Hát teljesen lelombozott ezzel.
Egy ütéssel levered. Aztán jól megkötöd. A papírjait kidobod egy folyó partján, de úgy hogy megtalálják.
Majd addig van egy szexrabszolgád amíg csak kívánod.
Ha meg meguntad akkor mehet a folyóba ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!