Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudassam vele hogy le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam vele hogy le akarok vele feküdni?

Figyelt kérdés

Tetszik egy idősebb pasi a környezetemben de van neki barátnője.

De én le szeretnék vele feküdni ettől függetlenül is.

Hogyan tudassam ezt vele?

Lenne egyáltalán vajon esélyem nála?

Vagy felejtsem el.

Én 27 ő 45.

Privát üzenetet nem kérek, nem válaszolok rá.

2018. máj. 7. 12:36
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Valójában a helyzet az, hogy ez a férfi mindenképpen megcsalja a bnőjét ha nem velem akkor mással.

A lány tud róla hisz mindenki tudja milyen nő ügyei vannak mégse hagyja el.

Pedig megtehetné..

Akkor miért lennék én a szemét amúgy?

Ha a pasi is akarja, én is akarom a barátnő nem tesz úgyse semmit akkor mi akadálya lenne..

A kérdés az lenne, hogy tudassam ezt vele?

Nem vagyunk közeli kapcsolatban.

Sőt, szinte semmilyenbe..

Így is lehetséges lenne kialakítani egy olyan helyzetet, hogy egyáltalán szóba elegyedjek vele??

Sose csináltam még hasonlót, azért kérdezem. :)

2018. máj. 7. 14:30
 22/31 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudom ajánlani, mint egyik fiúnak, aki szintúgy megkérdezte tegnap, hogy hogyan tudassa egy régi osztálytársával, hogy csak szexet akarna tőle. Indokold meg, hogy miért szeretnél pont vele lefeküdni. Azt mondod van benne valami szexi. Bármi is az, lehet hogy látszólag kis semmiség, és nem tűnik komolynak, mégis vele szeretnéd meglépni. Ezt érdemes lenne kicsit nyíltabbá tenni. Ha ennek csak a külső az oka, és semmi több, akkor is megindokolandó. Te pontosan tudod, hogy miért pont őt kívánod ennyire, csak vagy nem akarod velünk megosztani, vagy nálad is mélyen tudat alatt lapul az ok, és nem tudnád megfogalmazni, pedig nem ártana.
2018. máj. 7. 14:48
 23/31 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam,hogy ez fontos lenne.

Van benne valami izgató nem tudom megmagyarázni..

Régóta tetszik, csak sose tudtam mit kezdeni vele..

De tegnap megint össze futottam vele.

És hát akarom :)

Egyébként külsőre tetszik, mint ember nem ismerem milyen.

2018. máj. 7. 15:02
 24/31 anonim ***** válasza:

En mar korabban leirtam a technikajat itt neked (diszkret, konkret).

Mar csak annyi dolgod, hogy eselyt adsz neki a beszelgetesre. Mosoly, koszones akar a jardan, boltban es lassitsd le a lepteid, nezz ra folyamatosan. Ha olyan amilyennek irod mar rogton vadaszni fog rad es beszelgetest kezd. Aztan telefonszam csere es masnap akar a szadba is elvez. Neked sokat nem kell tenned ha egyebkent bejossz neki. Ha nem akkor barmit teszel nem tolja le a bugyidat.

2018. máj. 7. 16:24
 25/31 A kérdező kommentje:

Csak ennyi lenne köszönjek rá és bámuljam :)

Hát,mondjuk jobb ötletem nincs..

Szerintem ha egyszer kétszer eljátszom ezt.

És akkor biztos érteni fogja..

Aztán kiderül, hogy lesz e belőle valami vagy sem.

2018. máj. 7. 16:32
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha olyan csajozos akkor erteni fogja, de ne felejts el mosolyogni vagy akar vegigmerni a szemeddel de nem tuljatszott modon. Be kell valni. En feleennyiert is leptem mar oda nohoz.
2018. máj. 7. 17:52
 27/31 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszönöm a tippeket..

Megpróbálom.

Veszteni valóm nem sok van.. 😊

2018. máj. 7. 17:57
 28/31 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok, azért kérlek jelentkezz, hogy mi újság az üggyel. Érdekel mire jutsz.
2018. máj. 7. 22:59
 29/31 A kérdező kommentje:

Rendben.

Mindenképpen megírom mi lett a fejlemény 😃

2018. máj. 8. 06:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Figyelj ide te nőnemű mert nő nem vagy ezt a jelzőt ilyen kérdezőre nem használom,jól olvasd el az első kommentelő véleményét és igyekezz érzelmileg felnőni!
2018. máj. 14. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!