Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam vele hogy le akarok vele feküdni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy idősebb pasi a környezetemben de van neki barátnője.
De én le szeretnék vele feküdni ettől függetlenül is.
Mint kapcsolat nem kéne, mivel írtam hogy milyen..
Csak van benne valami szexi.
És jó ideje nincs barátom nem is szeretnék, ezért lenne szerintem ez megfelelő..
2018. máj. 7. 13:16
12/31 anonim válasza:
Ha 45 évesen csak barátnője van, akkor van esélye!
2018. máj. 7. 13:17
13/31 anonim válasza:
Szerintem egy 45 éves ferfi ha megcsalja a fix nőjét akkor egy 20 év körülivel teszi (+/- 4 év) nem egy közel 30 éves nővel, amilyen otthon is van. De persze ki tudja..
2018. máj. 7. 13:25
14/31 A kérdező kommentje:
Volt már házas, kétszer. :)
Mindig is ilyen típusú volt..
Ezért nem hinném, hogy vissza utasítana..
Csak azt nem tudom, hogy közelítsek hozzá?
Nektek már kínált fel nő szexet?? :)
Ha igen, hogy reagáltatok rá.
2018. máj. 7. 13:27
15/31 A kérdező kommentje:
Húsz és negyven között több nőt is dugott már a környékben..
Tehát én olyan fél úton vagyok kor szempontjából..
Persze attól még mondhatna nemet éppen.
Nem kizárt.
De nem az a fajta, azt gondolom.
2018. máj. 7. 13:30
16/31 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem még így is szemétség. Attól, hogy ő megcsalja a nőjét, neked nem kéne belekeveredned. Úgy látszik, neki ez belefér,de szerintem nagyon mélyre kell süllyedni ahhoz, hogy egy nő minden önbecsülését eldobva nyíltan felkínálja magát egy ilyen embernek. Ha komolyabb érzelmeid lennének még érthető lenne, na de így? Elég vonzó negyvenes egyedülálló pasi van, és nagy részük beérné egy szexkapcsolattal, szóval nem kellene sokáig keresgélned.
2018. máj. 7. 13:38
17/31 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele személyesen erről mert általában ha egy nő megkérdezi ezt az "tök cuki" ha egy csávó megy rá így egy nőre akkor meg egy idióta barom aki a farkával gondolkodik...más különben had döntse el ő mert hát valóban a társadalom szemében ez kifogásolható azonban ahogyan az érezhető az emberi természetet nem fogja felül írni valamiféle idealista társadalmi megfelelési kényszer.
2018. máj. 7. 13:48
18/31 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj az erkölcsi kérdéseken az általad leírt körülmények között, ha szexelni szeretnél vele akkor szerintem derítsd ki hogy érdekelt e ebben, vagy ha biztos vagy a reakciójában akkor szerintem ne pazarold az idődet☺. Ha nem kérdezed meg sosem derül ki és biztos h nem lesz egy jó kalandod, viszont ha elmentek berugni, még mindig a fülébe súghatod a vágyaidat és az sem biztos h a mondatod végére érsz😉, én drukkolok.
2018. máj. 7. 13:52
19/31 anonim válasza:
igen, felkínálta magát, éltem vele.
Ha lenne most ilyen, belemennék, tisztázva a kereteket :)
41/F/Budapest
2018. máj. 7. 14:10
20/31 anonim válasza:
Emberek, lehet hogy nem szép dolog más életét tönkretenni, de itt nem az a helyzet. Különben is, egy aktushoz két ember beleegyezése szükséges (jobbik esetben). Ha a férfi rábólint, akkor nem hinném, hogy a kérdező a szemét, ha ez a nőjének nem is esne jól. Az magát a férfit is minősíti, különben is ő az idősebb, ha komolyan venné kicsit is a nőjét, akkor elegánsan elutasítaná az ajánlatot, ennyi. Nem lenne ebből semmi bonyodalom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!