Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlésre kinek mi vált be?
Sajnos kb. 2 percnél tovább nem bírom. Valaki próbált már valami természetes készítményt?
Neten találkoztam pl. a rui shen magömlés késleltető olajjal, vagy van a pjur superhero spray, tapasztalatok?
Semmilyen készítménnyel nem próbálkoztam eddig, fejben elvonatkoztatni pedig annyira nem megy. Nálunk inkább a "trükkök" válnak be. Szóval a szex általában úgy megy, hogy már az előjáték során elmegyek egyszer, viszont a végére újra lendületbe jövök, és akkor már tovább is bírom. Ha orális szextől élvezek el, az még nem öli meg a hangulatot, de ha egyből betenném neki, és 2 perc alatt végeznék, akkor nem valószínű, hogy lenne kedve folytatáshoz.
Emellett pedig ott van az "edzés", vagyis hogy igyekszem minél tovább elhúzni a maszturbációt.
A dolog úgy tűnik, beválik: barátnőmmel kölcsönösen elégedettek vagyunk, ettől pedig az önbizalmam is helyreállt.
#4, nagyon pontosan fogalmaztad meg a lényegét: az önbizalom, a tudat, hogy igenis ki tudod elégíteni a szeretett nőt, az a gyógyszer.
Én is jártam ebben a cipőben, de nálunk nem volt probléma az sem, hogy először "kapkodtam", mert a zuhanyozás után már újra volt "kedvem", és akkor már eléggé bírtam.
Később javult a helyzet, ahogyan öregedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!