Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakarom nyalni a barátnőm fenekét. Beteg?
Szerintem ez normális a nők esetében. Én is mindenhová bedugnám a nyelvem egy jó csajnak de a fenék esetében a higiéniai követelmények tízszeresen fontosak. Benyalni csak kimosakodás után nem kellemetlen de gondolom ez nem volt meg neki így érthető hogy húzódozik. Ha a bélben van salakanyag akkor pedig amúgyis kellemetlen lehet a dolog még plusszban. A fenékből jön az anyag akkor is ha nem csinál az ember semmit sem. Termeli a síkosító nedvet és a finggal jön ki a korom is. Ez nem vicc. Próbáld ki hogy fürdés után egy-két napig nem mész nagyvécére és fehér papírral töröld ki. Barnás lesz.
Emiatt fürdés után szoktam én is csak perverzkedni a csajjal ilyen módon, de be nem nyaltam sosem mert az megint egy következő higiéniai lépcső mint fentebb említettem.
35F
Nem vagy beteg, gyakoribb mint hinnéd.
Egy lányismerősömmel beszéltem még olyan fél éve ezt, részeg volt és elfecsegte, szegény ő is nagyon szégyelte magát, ő is ugyanígy betegnek tartotta magát de megbeszéltük.
Semmi rossz nincs ebben, van aki a hónaljakra gerjed, vannak akik a lábakra, van aki élvezi hogy tökönrúgják. Nekem pl nagyon bejövős a dolog, én személyszerint díjaznám ha a párom ilyeneket is bevállalna.
Valamikor próbáld meg vele megbeszélni, ha csak úgy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!